tranc3d Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 salut,cu riscul ca informatia care o caut sa fie deja pe forum intreb:Mi-am achizitionat combinatia asta si nu stiu cum sa fac incinta si filtrul. Daca are cineva combinatia asta as ruga sa-mi dea cateva detalii. Cam ce volum ar avea nevoie WN-ul pentru un F3 nu foarte jos (50-55Hz). Ce frecventa minima de separatie i-ar place la P-AD52S? Si in final as aprecia daca cineva ar posta un proiect de fullrange pentru WN, trapezoidal care sa arate bine (bine proportionat). Care este unghiul lateralelor fata de fata, care arata cel mai bine? 15grade e bine? Are cineva "datasheetul" de la Wn-15R, sau pot folosi parametri de la 15S (al carui datasheet il am, dar sunt difuzoare diferite). Este buna combinatia asta de difuzoare? P-AD52S este provizoriu pana mai strang bani de un driver mai capabil. As putea taia P-AD-ul la 2,5KHz, sau o sa-l distrug la putere mai mare? Am IPA400 la +/-70V.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Difuzoarele WN15R si S eu cred ca au aceiasi parametrii ca le-am ascultat pe ambele si nu am vazut nici o diferenta Zic sa faci o boxa de aproximativ 90-100 litri ca sa le poti folosi ca fullrage iar driverul poti sa-l separi la 2,5 -3 k pe 18db Link spre comentariu
crexy Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 salut,cu riscul ca informatia care o caut sa fie deja pe forum intreb:Mi-am achizitionat combinatia asta si nu stiu cum sa fac incinta si filtrul. Daca are cineva combinatia asta as ruga sa-mi dea cateva detalii. Cam ce volum ar avea nevoie WN-ul pentru un F3 nu foarte jos (50-55Hz). Ce frecventa minima de separatie i-ar place la P-AD52S? Si in final as aprecia daca cineva ar posta un proiect de fullrange pentru WN, trapezoidal care sa arate bine (bine proportionat). Care este unghiul lateralelor fata de fata, care arata cel mai bine? 15grade e bine? Are cineva "datasheetul" de la Wn-15R, sau pot folosi parametri de la 15S (al carui datasheet il am, dar sunt difuzoare diferite). Este buna combinatia asta de difuzoare? P-AD52S este provizoriu pana mai strang bani de un driver mai capabil. As putea taia P-AD-ul la 2,5KHz, sau o sa-l distrug la putere mai mare? Am IPA400 la +/-70V.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.eu am folosit proiectul asta cu win 15r si pad52+ ph220 si suna bine ( putina lipsa de subbas ) icinta a iesit foarte mica cam 65 l interior, driverul meu e taiat la 2.2 k si rupe tot , am dat in boxa aprox 600w si nici urma de distorsiune sau oboseala Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Din cate stiu eu WN-15R e varianta cu sasiu rotund a lui WN-15S. Deci parametrii sunt aceiasi ( asa spun si importatorii ).Eu am WN-15S in cutie de 100 L acrodata la 50 Hz si F3-ul este intre 50-55 Hz. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Importatorul e dan din turnu severin http://www.difuzoare.ro nu sunt mai multi :smt003 sincer... nu ii stie nici el pentru ca eu cand l-am intrebat zicea ca e o versiune cu frecventa de rezonanta mai joasa Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 in acest moment nu mai exista nici o diferenta intre S si R R = sasiu rotund, ATAT Link spre comentariu
tranc3d Postat Septembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2007 @crexyce panta are filtrul pentru P-AD?cum calculezi adancimea portului acela "triunghiular"cred ca in final o sa fac o incinta undeva la 75-80L. Link spre comentariu
adircf Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 poti merge pana la 70 litrii. nu sunt diferente sesizabile la o incinta de 100 litrii si una de 70 Link spre comentariu
crexy Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 @crexyce panta are filtrul pentru P-AD?cum calculezi adancimea portului acela "triunghiular"cred ca in final o sa fac o incinta undeva la 75-80L.filtrul l-am cumparat de la nexus ( e bennic de ala de pe site ) e de ordin 3foloseste un program de simulare bassbox (e free ) eu nu-l am Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum