Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv jvc lt-32vh52k

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

vezi ca sant fel si fel de jvc-uri cu chassiu vestel,unele merg doar cu telecomanda dedicata pentru acest tv,nu merg cu vestel,si sigur nici acesta nu merge cu vestel,si eu am avut unul recent acum cca 4 luni,pana nu i-am pus telecomanda ca cea din poza,nu a mers,poti incerca coduri lcd jvc,daca ai mfy, longher....parca mergea la mine dar nu si functiile smart,

res_67295c636f3c6c6893894ad1fd717f37_full.jpg

Link spre comentariu

teoretic daca se alimenteaza cu 5v ,ar trebui sa scoata 4v si ceva pe ir, nu prea am avut bube cu lcd-uri pe partea ir,sa nu fie ceva pe traseul ir spre procesor,sau procesor,si pe iesirea ir,la apasarea oricarei taste a oricarei telecomenzi ,ar trebui ca tensiunea de iesire sa oscileze

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
7 hours ago, POLAKU2002 said:

Buna ziua tv jvc cu sasiu vestel 17mb110P nu citeste semnalul de la telecomanda,am incercat cu mai multe telecomenzi dar degeaba...am schimbat cititorul de infrarosu si degeaba...am 5v alimentare modul si 2,4v iesire pe ir

Nu conteaza cat ai pe iesire, important e daca se modifica tensiunea cand apesi tastele de la telecomanda, ai telecomanda originala a tv-ului ???, eu nu prea cred !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
La 16.04.2020 la 12:11, POLAKU2002 a spus:

telecomanda e cea din poza...am luat o telecomanda identica si tot nu merge,am pus un rezistor de 3k intre 5v si iesisrea ir zic poate poate nimic....

Ele seamănă telecomenzile una e cu Sys 02 cea din poza vestel are Sys 01 și 00 pe 3010

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări