nicugurita Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Salut! Am in atelier un invertor selco genesis 1700 cu defect in partea primara . A fost defect modulul IGBT si doua canale driver care are cateva diode defecte si nu le pot identifica ! Atasez so o poza cu zona respectiva . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Ar putea fi identice cu zona de langa. Pare aceiasi configuratie. Puneti o poza mai clara si maiblarga putin. Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 (editat) Matale ai acolo patru etaje pilot identice...doua dintre ele sunt busite. Nu te descurci sa le repari pe cele doua defecte atata timp cat celelalte doua sunt intacte? Iti trebuie doar un osciloscop si un aparat de masura...cu astea doua poti repara acele etaje. Editat Aprilie 15, 2020 de mac01 Link spre comentariu
nicugurita Postat Aprilie 16, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2020 Da , toate 4 canale sunt identice , tranzistoarele si rezistentele le-am schimbat deja , problema e ca am si cateva diode defecte si nu stiu cu ce sa le schimb ca toate sunt nemarcate , au doar banda neagra , ca la 1N4148 , dar nu sunt sigur ! Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 (editat) Poate sunt 4148, poate sunt zennere, ...cine stie! Dar daca scoti o mica schema la un etaj se poate afla ce diode sunt acolo.Se poate vedea in schema rolul fiecarei diode si ce se poate pune in locul ei. Editat Aprilie 16, 2020 de mac01 Link spre comentariu
nicugurita Postat Aprilie 16, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2020 Atasez schema etajului : Link spre comentariu
nicugurita Postat Aprilie 24, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Problema rezolvata , datorita unui coleg amabil , dioda din emitorul FZT 649 este zener de 2,7v iar celelalte 1n4147 , se poate inchide topicul ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum