Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programatoare si altele IT

Geo2017

Postări Recomandate

Box 3 Martech Full inclus toate activarile si adaptoarele fara QNX explorer asta nu face decât să deschidă anumite imagini de Emmc in limbaj qnx nu cred ca cineva lucreaza in el.Este specializat pe citirii memorii,procesoare,decodari navigatii-radio de ultima generatie,se fac update zilnic sunt adăugate noi modele etc...
Toate activarile sunt valabile 9 ani! Timp in care nu platiti nimic, după cei 9 ani or sa coste 170€ / pe an toate activarile din nou.In acest timp de 9 ani aveti acces gratis la forum/suport tehnic.

Pret 3500€ FIX!

In magazin costa 5400€.

Dacă stricați /ardeti fizic interfata se poate comanda alta cu 150€ Activarile se transferă în noul box. Nu negociez nu fac schimburi!Doar pt cei care stiu sa lucreze cu interfețe nu vand la începători care nu stiu ce e ala SDA...SCL...vreau sa il dau cuiva care să știe cum trebuie exploatat.DECI FARA CEI CARE NU AU EXPERIENȚĂ!!!
Mulțumesc.

2 bucăți disponibile.

folosite doar cateva luni .(7...8)

6800€ ambele bucăți.  Se ofera 2 kit.uri reparație pentru fiecare box in caz ca il ardeti aveti piesele pentu reparație!!

http://shop.martech.pl/en/martech-full-pack/67-radio-code-full-pack-box-iii.html

radio-code-full-pack-box-iii.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Geo2017

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pret 750lei

Folosit de 3 ori la niste memorii flash TSOP56 atât!
Am si BGA64 adaptor la 200lei cine il vrea.
PACHETUL CONTINE :
-Cutie ambalaj original. 
-Programatorul RT809H + cablu usb
PACHETUL CONTINE :
* RT809H universal programmer.
* TSOP56 Adapter RT-TSOP56-A V1.1
* original TSOP48 nest
* IC Chip Extractor.
* usb cable.
* vga cable.
* sas past the nest.
* SOIC8 – DIP8 adapter ZIF (205mil).
* SOP8 – DIP8 adapter (~ 150 million).
* SOP16 150 mill
* SOP28 300 mill (also supports SOP20 SOP18 SOP16 300MIL).
* PLCC44.
* PLCC32.
* PLCC28. * PLCC20.<
* SOP44 in DIP44
* ISCP board with wire
* SOP20 200MIL
* SSOP28 to DIP28
* TSSOP8 in DIP8
* KB9012 board.
* SOP8 clamp test.
* TSOP – VSOP – SSOP adapter.
* IT8587 IT8585E flat cable.
* EC NPEC288 NPEC388 PCB Board. 1 * EC SOP28-DIP28 PCB Board.
* SOP8/MSOP8/SSOP8/SOP16-DIP16 simple adaptador.
* Adaptador SOP8-DIP8 simples.
1* ISP Cable.
1* ICSP Cable.
* RT-SOP-A ISP Cable.
* FFC Line 200MM 0.5mm-32P
* FFC Line 200MM 1.0mm-32P
* FPC Base Under 0.5mm-32P
* FPC Base Under 1.0mm-32P

temp1.jpg

Link spre comentariu

Xeltek SuperPro 500P Universal 48pini ,impecabil folosit ceva timp fara nici o problemă.Este încă sigilat de cand a fost in garantie la producător.Este cumparat official 100% original!
SE vinde cu câteva adaptoare tsop48 clasic prin lipire, plcc32,plcc 16, psop48 si inca cateva de memorii soic8..
+cutia lui originală.
Pret: 1000lei fix!!
Transportul este platit de cumpărător!

temp3.jpg

temp5.jpg

temp2.jpg

temp0.jpg

Link spre comentariu
Acum 23 ore, Geo2017 a spus:

Xeltek SuperPro 500P Universal 48pini ,impecabil folosit ceva timp fara nici o problemă.Este încă sigilat de cand a fost in garantie la producător.Este cumparat official 100% original!
SE vinde cu câteva adaptoare tsop48 clasic prin lipire, plcc32,plcc 16, psop48 si inca cateva de memorii soic8..
+cutia lui originală.
Pret: 1000lei fix!!
Transportul este platit de cumpărător!

temp3.jpg

temp5.jpg

temp2.jpg

temp0.jpg

Pret nou 800lei

Acum 18 ore, Geo2017 a spus:

Pret : 350lei

EMMC Pro interfata programare memorii EMMC cu adaptoare incluse si Boster in acelasi pret.
Fix nu se negociază!

temp0.jpg

Pret 300lei

La 08.04.2020 la 12:04, Geo2017 a spus:

Box 3 Martech Full inclus toate activarile si adaptoarele fara QNX explorer asta nu face decât să deschidă anumite imagini de Emmc in limbaj qnx nu cred ca cineva lucreaza in el.Este specializat pe citirii memorii,procesoare,decodari navigatii-radio de ultima generatie,se fac update zilnic sunt adăugate noi modele etc...
Toate activarile sunt valabile 9 ani! Timp in care nu platiti nimic, după cei 9 ani or sa coste 170€ / pe an toate activarile din nou.In acest timp de 9 ani aveti acces gratis la forum/suport tehnic.

Pret 3500€ FIX!

In magazin costa 5400€.

Dacă stricați /ardeti fizic interfata se poate comanda alta cu 150€ Activarile se transferă în noul box. Nu negociez nu fac schimburi!Doar pt cei care stiu sa lucreze cu interfețe nu vand la începători care nu stiu ce e ala SDA...SCL...vreau sa il dau cuiva care să știe cum trebuie exploatat.DECI FARA CEI CARE NU AU EXPERIENȚĂ!!!
Mulțumesc.

2 bucăți disponibile.

folosite doar cateva luni .(7...8)

6800€ ambele bucăți.  Se ofera 2 kit.uri reparație pentru fiecare box in caz ca il ardeti aveti piesele pentu reparație!!

http://shop.martech.pl/en/martech-full-pack/67-radio-code-full-pack-box-iii.html

radio-code-full-pack-box-iii.jpg

2500€ sau 12.000lei

Acum 18 ore, Geo2017 a spus:

Pret :800lei fix

temp2.thumb.jpg.5e27013e961ad25dbc3412173f9d62ac.jpgEasy Jtag Plus nou,folosit pentru cateva citiri.Vine cu toate adaptoarele ca in poza.Produsul este destinat celor care repara telefoane,tv.uri,etc un programator profesional pentru cei care stiu sa il foloseasca cu spor.!
http://easy-jtag.com/easyjtag-2nd-generation-hw/

temp3.jpg

temp1.jpg

temp0.jpg

Pret 700lei

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări