fane Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 am o rindea stern EP600 la care sa rupt cureaua.problema e ca nu stiu ce dimensiune avea si cum arata fiinca a macelarito din resturi doar culoarea ceva galben, problema e unde gasesc asa ceva si ce dimensiune are daca ma poate ajuta cineva Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Astea sunt produse de unica folosinta, recomand sa iei alta. Daca vrei sa o schimbi, masori pur si simplu dimensiunile, mergi fizic la magazin sau afli dupa ce a fost clonata. Link spre comentariu
fane Postat Aprilie 15, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 (editat) rindeaua este noua circa 2 ore de mers dar a stat mult timp si probabil cureaua sa copt am msurat dametrul pe role este de 24 cm asta ar fi interiorul curelei mai caut Editat Aprilie 15, 2020 de fane Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Caută actul de garanţie, mergi la firma care o depanează şi explică-le că ai nevoie de curea.Contra cost sigur te vor ajuta. Link spre comentariu
fane Postat Aprilie 15, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 (editat) Actele nu le am masina a stat citva ani buni pe raft in magazie o sa incerc la astia care vind stern dar acum cu situatia asta deplasarile sint limitate, sa vad si sa mai caut, undeva cu ceva timp in urma parca vazusem cutia ei daca o mai gasesc sar putea sa aiba curea de schimb in cutie macar pentru dimensiuni Editat Aprilie 15, 2020 de fane Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Un telefon poţi să le dai, nu cred că se supără nimeni.Dacă pot să te ajuta, ţi-o trimit prin curier...dar nu ştiu dacă merită rindeaua atâta efort.Ai putea să pui o poză cu rindeaua şi să măsori cu o sfoară lungimea curelei, poate cineva are o rindea din asta arsă şi ţi-o dă de piese... Link spre comentariu
fane Postat Aprilie 15, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 am masurato e 240mm pe role ba nuiesc ca e interiorul curelei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum