Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV TOSHIBA 19dv555dg

ort3ov

Postări Recomandate

Eu nu inteleg nimic din poza, pune o poza cu un program sa vedem exact despre ce este vorba, eu cred ca este defect de panel, ca are dunga aia orizontala, dar pana nu pui poza cu un program(post de televiziune) nu pot spune exact despre ce este vorba, poate fi si din T-Con defectul

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Florinel TV a spus:

Eu nu inteleg nimic din poza, pune o poza cu un program sa vedem exact despre ce este vorba, eu cred ca este defect de panel, ca are dunga aia orizontala, dar pana nu pui poza cu un program(post de televiziune) nu pot spune exact despre ce este vorba, poate fi si din T-Con defectul

Merci !Am mai adaugat doua poze  ! Nu are t-con ! LVDS !

Acum 3 minute, dan-a2 a spus:

Depinde cu ce tip de display  a mers main-ul respectiv , cu placa veche tot acelasi defect ?

Placa veche este arsa ! Suporti metalici de la sistemul de pridere pe perete au atins intre sursa si mainboard ! Nici "memoriile" nu au scapat !

Editat de ort3ov
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Florinel TV a spus:

Atunci defect de panel

Placa montata este exact pentru acest panel?

identica ...aceeasi eticheta / cod

Editat de ort3ov
Link spre comentariu

Acum vad ca exista si modelul Toshiba 22DV555DG ! Daca au trimis gresit placa nu ar trebui sa fie ceva diferente intre coduri  ...? O diferenta de diagonala poate duce la aceasta imagine ???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări