Vizitator Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 (editat) La 13.04.2020 la 8:30, Dan57 a spus: La 13.04.2020 la 8:24, razvan-l1 a spus: Modulatorul da semnal RF modulat cu semnalul video-audio . DA , EU AM SPUS SI ESTE FOOOARTE ADEVARAT . Am citat gresit , dar nu este nimic pe langa adevar .Scuze Dane . Dar daca sunteti de acord cu afirmatia lui SMOD , nu am ce sa mai fac . Ramane sa schimbam eletronica din temeliii . Sunt doar cuvintele mele . Care sunt acolo unde trebuie . Nu am nici o SUPARARE , DAR SA SPUI CA MODULATORUL RF , DA SEMNAL VIDEO COMPLEX INSEAMNA SA FII PE OGOR . Editat Aprilie 16, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Dan57 Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 Suntem oameni si suntem supusi greseli, cum ai citit si tu gresit asa s-a exprimat si el gresit, probabil totul din cauza viezei. Trebuie sa fim blanzi si ingaduitori cu semeni nostri. Modulatorul de HC preia semnalul video complex si il moduleaza pentru a avea un semnal de radio frecventa pentru intrarea de antena a unui TV. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 CITAT Vali: Postat Luni la 08:03 Acolo are semnal video ce poate fi introdus direct în selectorul unui tv >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Cand cineva spune ca introduci semnalul video in selectorul unui tv realizezi ca nu s-a exprimat corect dar stii la ce se refera. Un selector nu prelucreaza decat semnale RF modulate, in FIF si UIF. A folosit o scurtatura, cand a spus semnal video s-a referit ca audio lipseste din semnalul modulator. Vali a declarat ca nu traieste din depanare, nu cred ca a spus candva ca are pregatire de electronist (poate ma insel, poate aduce o lamurire acum). Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 Eu nu am citi gresit NIMIC !!!! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 (editat) M-am exprimat eu aiurea, recunosc.Voiam de fapt să subliniez că semnalul audio era redat direct în unitatea PC, ştiu şi eu ce face un modulator, dar am scos un porumbel, asta e.Am şters atunci ultima ta postare, doar fiindcă am considerat că era mai bine să fi continuat topicul cu un sfat la subiect care să-l ajute cu ceva pe iniţiator, decât cu o contradicţie despre termeni care nu se mai termină. De fapt aşa cum bine a spus şi colegul miticamy, eu nu am o calificare de electronist Tv, chiar dacă lucrez o bună parte din timp şi în domeniul electronic (siguranţa circulaţiei) de mulţi ani.Sunt de meserie lăcătuş mecanic cu diplomă în regulă.Asta ca să nu mai existe dubii... Editat Aprilie 16, 2020 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Eu sunt maistru de petrol !!!! Link spre comentariu
geogrig Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 (editat) pe spatele cutiutei metalice sunt 2 pini. unul ia 5V de pe maiboard, celalalt ia Composite Video generat de circuitele logice de pe mainboard. modulatorul nu preia semnal audio de pe placa, si nici nu este multiplexat cu Composite video. Deci! daca tai acel pin din spate care se duce in cutiuta. si il aplici unui TV care este comutat pe AV in (sau composite in, sau chiar un SCART, pe pinul specific de video in), va functiona. insa, sunetul trebuie preluat separat, sau lasat doar in difuzorul intern. Atentie. semnalul vine de pe mainboard, nu din cutiuta. ulterior, se poate intercala un condensator electrolicit pentru a anula offsetul de curent continuu, sau chiar un transistor pentru o mica amplificare. dar merge si doar cu o sarma. Editat Octombrie 1, 2022 de geogrig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum