ionutz1971 Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Va salut cu respect ! va rog sa ma ajutati sa identific frezele din imagine si daca puteti sa-mi spuneti un pret corect pentru ele..au ramas de la un prieten care a murit de cancer si din pacate nu cunosc nimic despre ele ..va multumesc anticipat ...daca este nevoie pot pune poze mai detaliate Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Aprilie 13, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2020 nimeni nu poate sa ma ajute ?... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 13, 2020 Partajează Postat Aprilie 13, 2020 https://www.uzinrom.ro/freze-diferite-tipuri-dimensiuni-372-ro Descarca manualul. Poate descoperi. Nu ma pricep la aschietoare. Link spre comentariu
ndc74 Postat Aprilie 14, 2020 Partajează Postat Aprilie 14, 2020 (editat) Prima este pentru frezat coada de randunica, celalalte tot conice si ultima pt canal de pana in principal. Vad ca sunt folosite, ultima e reascutita, asa ca pretul depinde mult si de uzura lor. In targ unde totul e negociabil, asa ceva se vinde cam pe la 5-15lei/buc in functie de starea fiecareia/dimensiune (din poza nu-mi du seama exact, poate avea coada si de 8mm si de 20mm, dar probabil e de de 12mm). Cea mai cautata cred ca este prima si daca e ok se poate cere pe la 20lei. In catalog sunt mult mai scumpe, dar si calitatea/starea este alta. Editat Aprilie 14, 2020 de ndc74 Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Aprilie 14, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2020 ndc74 multumesc mult de tot pentru informatii ...calitatea lor cred ca nu este foarte slaba deoarece nu au fost cumparate din targ, dar oricum mi-am facut si eu o idee ..va doresc tuturor multa sanatate ! Link spre comentariu
emil.gabor Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Acum 21 ore, ionutz1971 a spus: ndc74 multumesc mult de tot pentru informatii ...calitatea lor cred ca nu este foarte slaba deoarece nu au fost cumparate din targ, dar oricum mi-am facut si eu o idee ..va doresc tuturor multa sanatate ! De obicei cele din târguri nu cresc acolo ... probabil sunt scoase din ceva fabrica si din acest motiv , de cele mai multe ori sunt de buna calitate . Daca le țineți toate la grămada , intr-o punga , nu valorează nimica ca sunt ciobite . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum