Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DIY provocare

Vizitator accabog

Postări Recomandate

poate ca alex mm a fost putin cam dur, in privinta experientei nu sunt total de acord cu el, ca la urma urmei electronica tot de oameni e facuta, dar cu auzul are mare, mare dreptate, eu am avut noroc, mi-am facut nervii prastie unaintea urechilor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• felixx

2

• George(sb)

2

• Cobra

2

• mircea888

2

Top autori în acest subiect

nu o sa spargi cu un subwoofer geamurile nici o data (cel putin de ceea ce dispui si .. ar exista posibilitatea .. daca ai face un rotari woofer.. dar aia e putin probabil).. nu zic sa te dezamagesti dar.. geamurile le spargi la freq inalte :smt006 :drinkers:

Link spre comentariu

l'am ales pe acesta deoarece am vazut ca are Resonance frequency fs 23 Hz si mam gandit k astfel v'a produce un bass foarte puternic..adancp.s. nu stiu ce e acela spl

Spl= sound presure level si reprezinta presiunea sonora a difuzorului si se masoara in decibeli. Se aplica 1w la bornele difuzorului si se masoara spl ul respectivului difuzor.Oricum in piese nu vei avea frecvente mai mici 35 hz ... oricum si cu c15 400b vei avea bass suficient. c15 le are bobina de 3", visatonu de 2" si asa mai departe.
Link spre comentariu

w300 da bas mai jos iar spl e suficient de puternic pt casa.C15 nu o sa sune asa in veci. Nu coboara precum ai pretentia sa coboare un sub de casa care il folosesti si la home cinema.Ia-l daca vrei sa ai maxim de galagie. Poti da un chef calumea cu el.

Link spre comentariu
Vizitator accabog

Din pacate pentru tine nici astea nu pot sa-ti sparga geamurile.Naspa cu geamurile astea......si mai ales cu % de materie in nuante de gri.

deci felixx..eu spuneam la modul figurat...si sunt convins k oricine cu un dram de minte in cap nu s;a gandit k experimentul meu consta in distrugerea geamurilor;apoi se presupune k americanii au inventat o arma ce produce unde subsonice capabile sa afecteze strictura de rezistenta a cladirilor...ceea ce poate duce la craparea geamurilornu am intrat pe situl acesta pt a mi se oferi informatii referioare la procentajul amintit de tine; caut aici niste sfaturi, iar daca esti prea superior pt nivelul meu de cunostinte atunci te rog respectuos sa te abtii de la commenturi care nu au relevanta cu ceea ce discutam aici multumesc
Link spre comentariu
Vizitator accabog

multumesc de sfat..momentan mam oprit la niste piese de pe situl celor de la adelaida pt k pe situl hi-end (a lui vasile banuiesc) am obserrvat ca au cam disparut o parte din kiturile de amplifuri si pe adelaida mi'au facut ei recomandarea cu toate piesele necesare(amplif 200W, punte redresoare si traf...totul de la ei)daca voi reushi sa obtin o oferta mai buna din partea celor de la hi-end..voi lua de la eiproblema e cum eu nu am cunostinte avansate in electronica, e putin riscant sa dau 3 milioane pe componente...si sa nu reusesc sa le asamblez;de aceea caut si ceva ushor de facut si un bun indrumator va multumesc tuturor pt interesul acordat acestui topic si sunt placut surprins ca sunt atatia pasionati care imi acorda o parte din timpul lor liber pt a ma ajuta

Link spre comentariu

@ accabog

deci felixx..eu spuneam la modul figurat...si sunt convins k oricine cu un dram de minte in cap nu s;a gandit k experimentul meu consta in distrugerea geamurilor;

Nu te mira asa de tare ....ca au fost unii aici pe forum care vedeau cum se curbeaza geamurile cind foloseau suburile.Afirmatia mea s-a referit la dementii aia care au folosit Jackhammer...tot la figurat.Inca un sfat:-mai stringe niste bani si i-a ceva de aici...unul din ultimele 3 modele. Oricare din ele iti va satisface pofta de bas.http://www.hi-end.ro/index.php?cPath=80_166_137Ti-am dat acest sfat datorita faptului ca si eu am fost ca tine demult si cautam ieftin si bun.Nu exista asa ceva.
Link spre comentariu
Vizitator accabog

@ accabogAfirmatia mea s-a referit la dementii aia care au folosit Jackhammer...tot la figurat.

ok felixx...imi cer scuze...am presupus k se referea la mine datorita faptului k nu sunt asa de expert in domeniu :d
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări