Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung Syncmaster f2380 problema invertor

stefan94stefan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

14

• Costica Tv

4

• iuliantv

3

• fane

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 12 minute, iuliantv a spus:

teoretic daca era dus traful ,mergea cateva secunde ,1-3 sec,dupa care pica in protectie 

Fix asa se intampla cu contrastul marit iar cu contrastul mai putin de jumate functiona insa la imagine intunecata se reducea luminozitatea aproape de 0 automat cu un zgomot din invertor un bazait intens , nu se mai putea distinge nimic.

Link spre comentariu

teoretic daca era dus traful ,mergea cateva secunde ,1-3 sec,dupa care pica in protectie 

Acum 8 minute, stefan94stefan a spus:

Fix asa se intampla cu contrastul marit iar cu contrastul mai putin de jumate functiona insa la imagine intunecata se reducea luminozitatea aproape de 0 automat cu un zgomot din invertor un bazait intens , nu se mai putea distinge nimic.

pai daca ramanea fara lumina indiferent de setare,atunci e traful 99%,asta e boala lor,de obicei se poat masura infasurarile si vazut daca exista diferente mari de impedanta,eu unul personal elimin protectia si las sa mearga cateva secunde bune ,si daca e traful,acesta se incalzeste foarte tare,sau miroase a ars,personal montez trafuri de pe invertoare de 32-26 inch,cu ceva modificari,dar daca gandesti logic e simplu

Link spre comentariu
Acum 2 ore, iuliantv a spus:

pai daca ramanea fara lumina indiferent de setare,atunci e traful 99%,asta e boala lor,de obicei se poat masura infasurarile si vazut daca exista diferente mari de impedanta,eu unul personal elimin protectia si las sa mearga cateva secunde bune ,si daca e traful,acesta se incalzeste foarte tare,sau miroase a ars,personal montez trafuri de pe invertoare de 32-26 inch,cu ceva modificari,dar daca gandesti logic e simplu

Am ceva invertor de la tv samsung 32 inch , trebuie facut un alt montaj inainte de a monta traful ? 

Acesta are conexiunile pe aceeasi parte dar pot improviza ceva , tot 10 pini ca si celalalt iar distanta dintre pini este exact la fel cu cel vechi.

20200414_111109.jpg

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu
Acum 59 minute, stefan94stefan a spus:

Am ceva invertor de la tv samsung 32 inch , trebuie facut un alt montaj inainte de a monta traful ? 

Acesta are conexiunile pe aceeasi parte dar pot improviza ceva , tot 10 pini ca si celalalt iar distanta dintre pini este exact la fel cu cel vechi.

20200414_111109.jpg

nu cred sa fie ok unul de acela ,eu unul vorbesc de cele de genul din poza de mai jos

inverter.jpg

Link spre comentariu
Acum 51 minute, iuliantv a spus:

nu cred sa fie ok unul de acela ,eu unul vorbesc de cele de genul din poza de mai jos

inverter.jpg

Am inteles, nu am asa ceva momentan . Cel din poza este de la un samsung 32 inch

Link spre comentariu

Nu pot afla cumva care este diferenta intre aceste 2 trafuri de invertor ,sigur este diferenta de putere dar la dimensiuni si pini sunt exact la fel .

Originalul(defect) este TM-07165 iar "inlocuitorul " LT-U2632

20200416_142040.jpg

Link spre comentariu

Masurati cîti ohmi are pe bobina primara si pe cea secundara care nui afectata la trafu original si apoi masurati si pe cel care vreti sal puneti si + - sa fie valorile apropiate în ohmi.

Link spre comentariu
2 hours ago, stefan94stefan said:

Nu pot afla cumva care este diferenta intre aceste 2 trafuri de invertor ,sigur este diferenta de putere dar la dimensiuni si pini sunt exact la fel .

Originalul(defect) este TM-07165 iar "inlocuitorul " LT-U2632

20200416_142040.jpg

Daca ai comandat traful asteapta sa vina, nu mai face improvizatii ca s-ar putea sa se lase cu artificii...:qetrwe

Link spre comentariu
Acum 11 minute, Costica Tv a spus:

Daca ai comandat traful asteapta sa vina, nu mai face improvizatii ca s-ar putea sa se lase cu artificii...:qetrwe

Pai am de asteptat mult si bine ca vine din China si este totul blocat ...deci s-ar putea ca la anul pe timpul acesta sa il primesc:rade:, tot caut un echivalent sa il pot gasi local insa nu am gasit nimic momentan.

Si daca tot sunt "blocat" in casa macar sa imi ocup timpul cu ceva.

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu
On 4/13/2020 at 6:34 PM, stefan94stefan said:

Am dat comanda de echivalent tm-10160 ca original nu am gasit decat la chinezi.

Ce faci acum vrei sa ne prostesti pe fata, ce ai spus mai sus?

Daca noi stiam ca ai comandat din china, sigur se gasea un coleg sa-ti vanda un traf....cred ca si eu am un astfel de traf pe care as putea sa ti-l vand.....

Link spre comentariu
8 minutes ago, validae said:

Dacă locaţia pusă de coleg ,,England,, e corectă, ar fi mai greu să-i trimiteţi un traf.....

Daca era in Anglia nu cred ca mai era interesat sa cumpere traful sau toata sursa asa cum a cerut in primul post...., pai care e ala sa-i trimita colet in Anglia pentru 50 de lei ?!?

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Nu este locatia pusa la misto ,daca se gasea plateam eu transportul nu era asta problema . Am spus ca am comandat la chinezi insa nu se poate trimite in perioada asta ca mi-a trimis mesaj , placa toata costa in jur de 65 lei iar un traf 20 lei dar nu se pot trimite .

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări