riciu Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Alimentatorul de la un radio Philips ORT 7500/10 are lipsa tensiune. Rezistentele 5, 6, 7 erau arse, tranzistorul de comutatie in scurt, dioda zenner ZD1 sparta, plus fuzibila arsa. Pe rezistente era scris 1R30 (inteleg ca erau de 1.3 ohmi). Acolo e integratul mic, care eu cred ca e driverul, dar pe el scrie doar 7110S1. Am cautat pe net si nu am gasit nimic despre el. Ma gandesc ca si ala ar putea fi ars. Nici despre dioda zenner nu stiu nimic. Sursa e de 5 si 12 V. Ca ultima varianta ma gandesc sa caut o mica sursa care scoate tensiunile asta si sa o adaptez in radio. Ma poate indruma cineva ce pot face? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 (editat) Având în vedere că e o sursă relativ necunoscută şi cu mai multe componente neidentificabile, eu aş căuta alta care să aibă aceleaşi tensiuni.Una de PC format MiniATX ar putea încăpea în carcasa aia ? Că ar avea exact ce îţi trebuie.Sau mai bine, una în comutaţie de 12V/2A urmată de un stabilizator de 5V, fie liniar (dacă nu-i ceri mai mult de 20-300mA), fie unul ,,buck,,.Dacă spaţiul permite, poţi face chiar o sursă cu transformator, urmată de stabilizatoare de 12 şi 5V....aia sigur ar fi mult mai fiabilă. Editat Aprilie 12, 2020 de validae Link spre comentariu
riciu Postat Aprilie 12, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Voi incerca sa merg pe varianta cu alta sursa. In cel mai rau caz, o las in exterior daca nu are loc inauntru. Multumesc pt raspuns. Link spre comentariu
bernar Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 have the same problem. thinking to replace with another one but have no idea how powerful is the power supply. do you have any idea? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 A power source with 12V/2A and 5V/1A will suffice, i think. Link spre comentariu
Jan1702 Postat Mai 22, 2021 Partajează Postat Mai 22, 2021 https://www.ebay.de/itm/123113023886 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum