Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Video-uri nostime (şi nu numai)

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Are pantofi cu talpă groasă, nu a pus mâna direct pe pantograf, ci a a gățat o chingă de plastic, iar tensiunea în linie e de doar 3kV nu de 27kV ca la noi....

Oricum, e o tâmpenie imensă.Ar trebui ca toți imbecilii ăștia care sunt prinși să fie duși obligatoriu să stea de vorbă cu cei care au supraviețuit unei electrocutări, să vadă ce cicatrici, lipsă de țesut moale și amputări de membre ar fi putut avea....

Link spre comentariu

Sigur majoritatea acestor teribiliști nu se uită deloc la știri, de aceea nici nu realizează pericolul.De multe ori la tv s-au arătat astfel de accidente și urmările lor devastatoare, asta la cei care le-au supraviețuit.Au fost și emisiuni ce prezentau supraviețuitorii și rănile lor, dar dacă nu sunt pe feisbuc sau tiktok, nu se uită...dar nici părinții lor nu le explică asta.

Spun asta fiindcă nici fiu-meu de 26 de ani nu se uită la știri dar măcar el ca inginer electronist e avizat despre pericolele curentului electric.De mic l-am dădăcit despre asta, ba mai mult, s-a curentat și singur când era mic și-și băga jocul video ,,Terminator,, în priză când voia să se joace.De atunci e foarte prudent...

Link spre comentariu
Vizitator

E un cerșetor prin București, săracu', care e desfigurat de la electricitate, a fost la furat sau ceva de genul, se plimbă dezbrăcat prin tot orașul cu o pancartă.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări