Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Video-uri nostime (şi nu numai)

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Pentru astfel de cazuri (e și cazul meu) e bine să lași pe cineva apropiat care are cont de Facebook să se logheze o dată de pe calculatorul tău, apoi chiar dacă nu ți-a spus parola, tot vei putea vedea astfel de clipuri.Fără parolă nu vei putea să te loghezi pe contul persoanei, dar nici nu mai ai nevoie de asta ulterior...

Link spre comentariu
Acum 23 ore, maresaldeflota a spus:

Părul parcă nu arde, e posibil să fie fake.

Părul arde și încă cum!!

Eu cu ochii mei am văzut fază, in biserică, la un botez. Nașa a dat lumânarea fiicei ei, care neatentă a apropiat lumânarea de părul nașei. Bine dat cu fixativ, a luat foc instant, o ditamai flacăra. Noroc de naș, care a reacționat instant, și-a luat soția pe sus și a băgat-o cu capul în cristelniță. 

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu

449453435_8482246895135981_8946610743747425920_n.thumb.jpg.93e4f6316b590f829a5bdb0c6aed7a2c.jpg

Acum 16 ore, Ovidanie a spus:

Părul arde și încă cum!!

Eu cu ochii mei am văzut fază, in biserică, la un botez. Nașa a dat lumânarea fiicei ei, care neatentă a apropiat lumânarea de părul nașei. Bine dat cu fixativ, a luat foc instant, o ditamai flacăra. Noroc de naș, care a reacționat instant, și-a luat soția pe sus și a băgat-o cu capul în cristelniță. 

Asa e, arde si inca foarte bine dar asta e din cauza faptului ca fiecare fir are aer in jurul sau, adica parul este infoiat, de regula; cel lins nu cred ca se aprinde asa de usor.

Link spre comentariu
La 10.07.2024 la 11:55, Ovidanie a spus:

Bine dat cu fixativ, a luat foc instant, o ditamai flacăra.

Si daca era din azbest, tot lua foc cu fixativul pe el. Ardea practic fixativul, si pe langa el si parul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări