Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand diverse electronice, multe sunt noi

Aelfo

Postări Recomandate

Vand diverse, asa cum se vede si in imaginile de mai jos. Motoare, cabluri, conectori, piese electronice, integrate, etc. As vrea sa le vand la pachet, este foarte greu sa stau la fiecare motoras sa pun un pret si sa fac un drum la posta. Trimit doar prin Fun Courier. Plata in avans, in cont. Normal, transport gratuit.

Pret pentru toate componentele vechi = 300 lei, mai putin cele enumerate mai jos

Pret pentru telefon = 20 lei, incarcatoare baterii = 20 lei, cabluri = 20 lei, incalzitor acvariu = 25 lei, tuner tv = 25 lei, tester sursa = 25 lei, senzor masina = 25 lei, modul camere PTZ = 80 lei, alarma masina = 80 lei, ecran LCD = 15 lei/bucata, camera IP cu rotire 360 grade = 150 lei, camera IP miniatura = 150 lei, NVR = 200 lei, senzori PIR = 15 lei bucata.

Pot oferi detalii pentru fiecare componenta, care sunt folosite, defecte sau noi.

F31.jpg

F30.jpg

F29.jpg

F28.jpg

F27.jpg

F26.jpg

F25.jpg

F20.jpg

F19.jpg

F18.jpg

F17.jpg

F16.jpg

F15.jpg

F14.jpg

F13.jpg

F11.jpg

F10.jpg

F08.jpg

F07.jpg

F05.jpg

F04.jpg

F03.jpg

F02.jpg

F01.jpg

F24.jpg

F23.jpg

F22.jpg

F21.jpg

F12.jpg

F09.jpg

F06.jpg

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Aelfo

23

• flomar60

3

• stereobit

2

• BRANCA

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 luni mai târziu...
Acum 1 minut, BRANCA a spus:

E putin cam varzos.Trebuia sa pui poza/poze separat pachetul mare,cel de 300 lei.Si la fiecare alta poza,ce nu era in pachet,insirai ce si cum...

Boss, ideea este ca vreau sa scap de toate odata, nu sunt atat de incantat ca vand un ventilator sau un cablu. Ofer un pret bun pentru toate produsele, nu iti spun cat am stat sa le fac fotografii. Le am pe toate ambalate in cutii si astept sa scap de ele. Alte poze nu mai fac.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Aelfo a spus:

Doua ventilatoare sunt unite, altul e separat. Dimensiuni aproximative 40mm. Cost 10 lei toate. Daca se iau toate ventilatoarele, este un pret si mai bun.

Ok, daca sunt la 12v, le vreau. 

* Am marit imaginea, dar nu pot distinge ce scrie pe ele.

Astept confirmare si un nr de contact, pe MP, eventual.

Sunt din Bucuresti.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Nu am reusit sa fac fotografii, vand tot laboratorul de electronica care are: componente electronice (rezistente, condensatori, diode, tranzistori, etc), echipament pentru realizare de cablaje imprimate prin metoda foto, mini bormasina cu stativ metalic de la Donau, cablaje imprimate, multe altele. Pretul este negociabil, si se pleaca de la 500 de lei.

Link spre comentariu

Se mai adauga urmatoarele:

http://www.produse.aelfo.ro/gallery/index.php/Electronice_1

Produs Pret - lei
50 Ionizator de la Tronic 20
51 Mini telefoane cu tastatura 20
52 Conectori cablu 20
54 GSM tracker 50
  Alarma GSM cu PIR 50
55 Analizor logic de semnal - Saleae Logic 50
56 Radio casetofon masina - 2 buc 50
58 Bare din otel, diverse 10
59 Termostat de exterior 20
60 Coltare boxe 5

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Pretul la toate componentele vechi postate la inceput scade de la 300 lei la 100 lei. La restul componentelor pretul se reduce cu 50%.

Vand statie pentru realizat cablaje imprimate prin metoda foto la pretul de 200 de lei si cateva cablaje fotosensibile.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări