Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BN41-02575B

GOLOGAN

Postări Recomandate

Eu am avut la reparat Samsung UE49M5520AK MB.BN41-02575 si defectul a fost procesorul cu bile crapate, sa rezolvat cu un reflow, aceste placi nu au radiator suficient pt. racire

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

9

• Costica Tv

9

• GOLOGAN

5

• pistilaci

3

16 minutes ago, Florinel TV said:

Eu am avut la reparat Samsung UE49M5520AK MB.BN41-02575 si defectul a fost procesorul cu bile crapate, sa rezolvat cu un reflow, aceste placi nu au radiator suficient pt. racire

Defectul la tv cum se manifesta ?

Link spre comentariu
1 hour ago, Florinel TV said:

Facea exact cum ai descris tu

Data viitoare daca mai prind unul la fel ii fac si reflow, bineinteles dupa ce ii spun clientului ce risc implica reflow-ul

La Samsung UE49M5520AK MB.BN41-02575 dupa ce l-ai rezolvat cu reflow, ai copiat setul de dumpuri eeprom+spi+emmc ?

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Costica Tv a spus:

La Samsung UE49M5520AK MB.BN41-02575 dupa ce l-ai rezolvat cu reflow, ai copiat setul de dumpuri eeprom+spi+emmc ?

Din pacate nu am salvat nimic, clientul se grabea, am dat cu aer cald prima data pe procesor si nu se mai restarta si asa am facut reflow, clientul era in asteptare se cam grabea

Link spre comentariu
12 hours ago, Florinel TV said:

Din pacate nu am salvat nimic, clientul se grabea, am dat cu aer cald prima data pe procesor si nu se mai restarta si asa am facut reflow, clientul era in asteptare se cam grabea

Nu e nici-o problema cand o sa ai nevoie iti dau eu !

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Costica Tv a spus:

Nu e nici-o problema cand o sa ai nevoie iti dau eu !

Ok multumesc , trimite softul pe mail, ca nu se stie cand apare altul cu probleme

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Va salut

Ma bag si eu aici cu tv.ul asemanator, Samsung UE32K5502AK, cu mainboard BN41-02534B, BN94-10944VV.Defectul lui este ca nu mai vrea sa se cupleze cu werelles.ul. imi gaseste si le "vede" toate ruterele din zona, insa cand dau sa se cupleze cu unul, (a.l meu),nu-l gaseste.Clientul de asemeni, la fel reclama. Am schimbat, modulul werelles, si inclusiv pamblica de alimentare la modul, dar nu misca nimic.Ma gandesc ca este din soft emmc, si i.l rog pe colegul "Costica Tv." sa.mi trimita si mie undeva cele trei binuri salvate, daca le mai are, poate asa rezolv. Multumesc !

Link spre comentariu
Acum 35 minute, iuliantv a spus:

un reset de service,un update usb sa incercat?,poate existå un downgrade pe samygo

Acum 36 minute, iuliantv a spus:

un reset de service,un update usb sa incercat?,poate existå un downgrade pe samygo

Da, a mers cu un reset de service. Era bun si setul de binuri.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări