Kreator Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 (editat) Nu la asta m-am referit @validae, ci la "impresionarea" stratului de fotorezist cu laserul la o putere foarte mica (sa nu mai trebuiasca sa printez pe folie si apoi sa expun la UV etc metoda clasica), si apoi developarea, si corodarea cablajului. Uite aici pe la min 1 ceva ce vreau eu. Editat Martie 12, 2023 de Kreator Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 12, 2023 Autor Partajează Postat Martie 12, 2023 @Kreator mă bătea gândul acum câțiva ani sa incerc așa ceva dar după ce am văzut clipul de mai jos mi-am dat seama că priceperea și răbdare cu reglajele necesare nu sunt punctul meu forte. Link spre comentariu
Kreator Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 (editat) Acum 13 minute, Stefan a spus: @Kreator mă bătea gândul acum câțiva ani sa incerc așa ceva dar după ce am văzut clipul de mai jos mi-am dat seama că priceperea și răbdare cu reglajele necesare nu sunt punctul meu forte. Asta-i ideea @Stefan, odata facute reglajele rezultatele ar trebui sa fie repetitive. La printatul pe folie si expus la UV, rezultatele depind de multi factori (calitatea tonerului, alinierea perfecta a foliilor, etc) si nu intotdeauna sunt corespunzatoare. Editat Martie 12, 2023 de Kreator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum