Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalenta piesa

sandocan75

Postări Recomandate

Buna ziua

Va rog sa.mi spuneti cu ce.as putea inlocui piesa din poza , sau daca se poate gasi de cumparat originalul.

Piesa provine dintr.un decodor satelit romtelecom , coship,model n52665 si banuiesc ca este un convertor tens. step-down . Aparatul a fost alimentat cu tens. mare. 

20200409_161727.thumb.jpg.5a2cf25cbb6d42e5bfc0c0591c34ace3.jpg

20200409_163022.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sandocan75

3

• Florinel TV

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Păi cum ai dedus că e defect acel integrat ? Dacă ai putea măsura la un receptor bun tensiunea de ieşire din acel stepdown, ai putea înlocui integratul cu un regulator liniar de genul LM7805 sau chiar unul tip LM317 reglat pe tensiunea potrivită....

Link spre comentariu

Nu sunt sigur ca am, acest decodor este mai nou cu alimentator separat, nu-mi amintesc sa fi avut asa ceva lasat pentru piese, de reparat am reparat, ma uit maine sa vad poate am pe vre-o placa ca am vre-o 30 de placi de diferite modele fie ele Digi, FocuSat, Dolce, Boom etc. ma uit poate am pe vreo placa acest ic, revin maine cu un rezultat

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări