Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nei 32N 4000

ionel sm

Postări Recomandate

La acest tv am probleme cu sonorul.Are sunetul incet si foarte distorsionat.Se aud mai mult zgomote in difuzoare.L-am probat pe AV.Din pacate pe tuner nu pot proba .A venit fara telecomanda si din panoul tv nu pot lucra lipseste tasta OK.Am incercat sa scriu o telecomanda cu fel de fel de coduri .,...fara rezultat.Din cautarile mele am inteles ca merge telecomanda IR582  sau de Samus LE22C1. Ma puteti ajuta cu un cod Longer ,sau mfy  eventual Superior.Revenind la sonor ,acesta este echipat cu RDA3118E28 ...l-am gasit intr-un singur loc in tara.Acum nu pot fi sigur de el sa-l schimb.Poate s-a mai lovit cineva de problema asta.

nei.jpg

Link spre comentariu

Da a fost bun codul IR 432, Longer 97034.Sonorul se manifesta asa si pe tuner.Cred ca este din integrat. Are cineva RDA3118E28 .?

Editat de ionel1959
nu am vazut a 2-a postare.
Link spre comentariu
Acum 37 minute, ionel1959 a spus:

Da a fost bun codul IR 432, Longer 97034.Sonorul se manifesta asa si pe tuner.Cred ca este din integrat. Are cineva RDA3118E28 .?

Mutumesc si eu! Eu doar la telecomenzi ma pricep. O zi bina!

Link spre comentariu

Nu pare a fi din difuzoare.Volumul sonor se pare ca se regleaza dar sunetul se aude  slab printre paraituri.Nici nu se intelege ce spune.Eu cred ca nu pare a fi nici finalul.As putea sa fac o inregistare audio dar nu stiu sa postez.

Link spre comentariu

Multumesc mult.Am recurs la un artificiu.Am gasit un amplificator extern care merge legat direct la receiver focus.Sa vad daca clientul e de acord.

Link spre comentariu

E bun dar astia aici s-au smecherit.,trimit comenzi de la 360lei in sus.Au taiat si comentariile ca sa nu-ti mai dai cu parerea despre piesele lor....trimit comenzile cu intarziere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări