catalin gramada Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 am o problema cu un av 800 si anume nu reusesc sa reglez biasul cu nici o tensiune aplicata intre grile in plaja 0-5,4 v, cu alte cuvinte tens masurata pe rez de putere e 0 indiferent de tens aplicata intre grile in plaja 0-5,4 v. Ma poate ajuta cineva cum sa fac o investigatie sa vad unde e buba ? Link spre comentariu
djd2 Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 de unde aplici tu tensiunea intre grile? fi mai explicit.pune si o poza a montajului sa vedem ce ai facut acolo.daca nu lucreaza biasul ai montat BD -ul invers .verifica atent Link spre comentariu
catalin gramada Postat Septembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2007 asta am si incercat sa fac, dar cu rezistenta din schema de 1 k potul imi da voie sa reglez o tens max de 4 v.cu 2,5 K inseriati pe r33 am reusit sa cresc tensiunea la 5,4v, insuficient totusi (tens 0 pe rez de putere de 0.22).Peste aceasta valoare orice as fi inseriat pe r33 tens iar incepe sa scada Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum