Craciun Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Salut, Mai jos si link cu sursa realizata de mine acum multi ani si care da rezultate excelente si azi: https://danolteanu.webs.com/sursatensiune.gif Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Nu am pus sursa pt copiere ci numai pentru prezentarea comutarii manual -tracking la sursele lm317-lm337 prezentate anterior(de ex sursa Thunderer de mai sus). Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 (editat) @Craciun O sursa foarte decenta. Chiar îmi place și dacă mai și merge bine este perfect. A, limitare de curent cu întoarcere, super. Nu se modifica limitarea în funcție de tensiunea de ieșire? La astea cu întoarcere cam asa se intimpla și trebuie făcut un artificiu pt a rezolva asta. Nu-mi mai aduc aminte ce. Are doar un neajuns: nu este o sursa dubla-simetrica ci doua surse, una pozitiva și una negativa, în aceeași carcasa. Nu are traking și nici reglaj simultan, decit poate dacă folosești potențiometru dublu dar astea nu au un traking bun. Editat Mai 14, 2020 de sesebe Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Sesebe.Ne "traduci" si noua cum lucreaza T1,T4 in schema Craciun?Totusi schema dansului nu are cum sa fie superioara unei surse lm317-lm337. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Cauta pe la amplificatoare audio. E o topologie clasica deacuma și cred ca acolo o găsești și explicata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum