Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa simetrica reglabila

zvonacfirst

Postări Recomandate

Nu am pus sursa pt copiere ci numai pentru prezentarea comutarii manual -tracking la sursele lm317-lm337 prezentate anterior(de ex sursa Thunderer de mai sus).

Link spre comentariu

@Craciun O sursa foarte decenta. Chiar îmi place și dacă mai și merge bine este perfect. A, limitare de curent cu întoarcere, super. Nu se modifica limitarea în funcție de tensiunea de ieșire? La astea cu întoarcere cam asa se intimpla și trebuie făcut un artificiu pt a rezolva asta. Nu-mi mai aduc aminte ce. 

Are doar un neajuns: nu este o sursa dubla-simetrica ci doua surse, una pozitiva și una negativa, în aceeași carcasa. Nu are traking și nici reglaj simultan, decit poate dacă folosești potențiometru dublu dar astea nu au un traking bun. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Sesebe.Ne "traduci" si noua cum lucreaza T1,T4 in schema Craciun?Totusi schema dansului nu are cum sa fie superioara unei surse lm317-lm337.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări