Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare laptop la PC wireless

stefanev

Postări Recomandate

Am si eu o problema. Cum pot conecta un laptop cu wireless inclus la un PC facand o retea si sa am si internet pe el. Am cumparat deja un adapto pe USB care se ataseaza la PC pentru a putea emite dar ce setari trebuie facute pentru a functiona. Mentionez ca reteaua are autentificare prin PPPOE. Echipament:P4 la 3Ghz cu 1Gb ram si Gigabit Lan cardAdaptor Wireless LAN 802.11gLaptop proc Turion 2.00Ghz, 512 DDRII, Wireless LAN 802.11g

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanev

3

• aeromania

2

• fwfw

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

va trebui să setezi desktopul ca proxy... din câte ştiu eu, ai nevoie de un soft gen wingate, chestii d'astea...de asemenea, va trebui sa setezi placa wireless de pe desktop ca "sursa" de net pentru echipamentele conectate prin ea...

Link spre comentariu

O retea intre doua dispozitive wireless o poti face si fara un acces point. Alegi din setarile tipului de retea modul , point to point. pentru inceput dai un ssid retelei tale, astfel la cautare dupa celalalt calculator a retelei tale o vei putea gasi. Lasi totul la inceput pe default(fara setari speciale de securitate) in asa fel iti va fi mai usor pentru a seta reteaua. Dupa ce ai reusit sa faci legatura intre cele dou calculatoare , poti folosi Internet Connection Sharing din Windows, pe calculatorul cu internet.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări