Stavarache.i Postat Aprilie 18, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Hai sa va intreb atunci altceva. Se vorbea prin anumite topice de imperecherea boxelor cu anumite amplificatoare. In Romania am o Yamaha AX 550. Ce pereche credeti ca pot face impreuna? Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Perechea Yamaha AX550 + Teufel LT 55 Nu este nici o problema, nici una din regulile de imperechiere incalcata. Nu veti fi nevoit sa treceti de +3dB cu butonul de bas. Editat Aprilie 18, 2020 de Shambala Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Aprilie 18, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Ala oricum sta pe zero. Eventualele reglaje le fac din egalizatorul de la winamp acasa. Aici boxele astea le amplific cu o combina audio. Aici un clip facut cu telefonul, desi filmeaza 4k nu are un microfon grozav. Volumul la combina era la 15 din 31, cam jumate. Am sa incerc mai tarziu un clip cu dslr-ul sa vedem cum capteaza. Editat Aprilie 18, 2020 de Stavarache.i Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Nu te mai obosi. Comparatiile dupa clipuri sunt in mare masura irelevante caci depind de sculele folosite la ambele capete ale liniei de transmisie. S-a scris asta de sute de ori. Sesebe cred ca face icter mecanic cand vede acest lucru [din nou] Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Dacă tu îmi poți spune ce gust are mincarea făcută de mine uitindu-te în poza făcută de mine atunci e valabil și cu sunetul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum