Ion_Bumbu Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Acum 2 ore, Marele Savant a spus: de spalat la timp nu pomeneste nimeni? Domnule, dupa acel eveniment ma spala fel de des sau rar, depinde de fiecare si nu mai am avut probleme de de mai bine de 15 ani. Rezolvarea la mine a fost extrem de simpla, am umplut cotiera de pe usa soferului si a pasagerului cu burete si am scapat de curent. Pina la urma a fost gresala mea, sintisem ceva dar am lasa`o de pe o zi pe alta si am tot facut Km cu masina, media era cam 300Km/zi. Acel dop se face dintr`o acummulare masiva de clei, urechea simte ea ceva ca nu`i bine si se protejeaza, acumularea a fost rapida si apa nu ajuta. Se pare ca doar uleiul topeste acel clei. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Măi oameni buni, disperarea și obsesia nu ajută la nimic, un vechi proverb spune că "dacă e să te ia dracu, apoi te ia și din brațele popii". Personal respect normele și mă feresc cât e omenește posibil, în condițiile în care merg la serviciu zilnic, circul prin oraș și pe lângă, datorită naturii serviciului. Voi face asta și dacă (vreodată) vor zbura intercontinentalele pe deasupra. Restul e "providență" și m-am obișnuit cu ideea. .................................. Intr-adevăr, dl. @BRANCA are dreptate, dar ceea ce "trebuia făcut" nu hotărâm noi, din păcate. Acum 40 minute, BRANCA a spus: Cand am zis eu ca trebuia carantina la granita,in corturi,cu mancare la gamela!... Hotărăsc alții, după alte criterii, gen "1 diasporez = 1 vot". Criza actuală se va termina cândva și nu le dă mâna să supere atâta lume. Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Acum 9 minute, +_Florin_+ a spus: "1 diasporez = 1 vot". Daca ~100.000 de capsunari au hotarat soarta Romaniei, ma gandesc ca problema e la celelalte 18.450.000 din tara. Poate ar trebui sa va uitati prin oglinzi inainte sa tot acuzati. Citat În total, în cele 417 secţii de votare din străinătate au votat 106.038 de alegători, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. Citat Total aleg. înscrişi în liste 18462462 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 La alegerile Geoana vs Basescu cei 5000 de votanti de la Paris au decis presedintele. Si uite asa am ramas cu 67 de spitale mai putin! Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Cat % au reprezentat aia 5k din totalul votantilor? Editat Aprilie 7, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 la ce-ti trebuie spitale, ca-s goale acum. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 3 minutes ago, cocochannel said: la ce-ti trebuie spitale, ca-s goale acum. Asa fura si la chinezi alea facute repede-repede. Si uite ca le-a trecut. Nu stim ce, cati si cum, dar da bine la propaganda. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Acum 14 minute, Thunderer a spus: Cat % au reprezentat aia 5k din totalul votantilor? Cui ii pasa? Au fost aia care au adus votul decisiv! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Acum 16 minute, Liviu M a spus: Daca ~100.000 de capsunari au hotarat soarta Romaniei, ma gandesc ca problema e la celelalte 18.450.000 din tara. Poate ar trebui sa va uitati prin oglinzi inainte sa tot acuzati. Eu n-am acuzat pe nimeni in mod special, doar am descris specificul gândirii politicianiste pe care il vede intreg poporul prin ambele oglinzi. Unii consideră că 1 diasporez = un vot, alții că 1 bugetar = 1 vot. Acum vi se pare fair-play ? Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Nu, mie ura asta din societate mi se pare contraproductiva in orice directie ar actiona ea (stabili/nomazi, bugetari/privati...). Nu fac e decat sa consume energii aiurea. PS Scuze, te-am citat total aiurea, nu tu esti cel cu probleme la capsunari. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Cînd vă închid eu topicurile din cauza politicii e rău, cred că dacă vi le închide Vasile personal e mai reconfortant, nu ? Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Scuze, nu mai fac. Poti sa-mi stergi posturile daca-s asa rele, da' nu e cazul sa le-nchizi celorlalti jucaria. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Nici eu nu mai fac, în ultima vreme tot am evitat să dau tentă politică postărilor mele, dar nu sunt perfect și... mai calc pe bec. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Acum 20 ore, Thunderer a spus: Nisipul nu se inmulteste, insa virusul da. In cazul plimbarii pe culoar sau a stranutatului in fata ta avem aceeasi masca (filtru), deci nu e chiar cel mai bun exemplu acest nisip in motor. Odata trecut de masca, un strop sau 100 de stropi, mucoasa nazala/bucala se ocupa de restul. Domnule, una este sa incepi cu o celula si alta este cu 100! La aceeasi rata de inmultire la 9 cicli ai 256 de celule virale iar dincolo....aprox 1x10exp18 !!! Parca mai usor se descurca sistemul imunitar daca`l iei cu incetul ca aici ala este filtrul! Link spre comentariu
Postări Recomandate