BRANCA Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Iar revin la povestea cu diasporezii.Ca stiau sau nu stiau ca sunt infectati sau dus la doctori,in policlinici sau spitale,cand au avut nevoie.Acu va intreb in ce spital normal din lume nu s-ar fi infectat doctorii?Numai cu echipament de izolare special se putea rezolva protectia.Nu puteai preveni contaminarea decat prin carantinarea,din prima,la granita ,sau,ulterior,prin testarea fiecarui posibil pacient de virus si abia apoi sa-l consulti si,eventual,sa-l internezi. Eu va intreb,era posibila formula asta cu testarea in RO? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Acum 17 minute, dan cod a spus: Hai că mă bag și eu. Sunt în cunoștință de cauză. Așa ușor e sa vorbiți de numa. Eu nu zic că nu sunt in spitale personal aiurea dar cum soția lucrează asistenta va pot scrie o carte cu nesimțirile pacienților care apoi sunt buni de gura. Vreți câteva exemple? 1. Pacient suna la butonul de urgență sa îl șteargă infirmiera la fund. 2. Pacient care are pretenția tot sunând la butonl de urgență sa îl acopere cu pătura cineva( oameni care se pot mișca și cobora jos sa fumeze) 3. Pe o tura 37 de bolnavi multi grav o singura asistenta la ei. Fac doi stop cardiac la care mergi? Unul într-o parte a secției altul în altă. Nesimțire cu carul din partea pacienților. Așa că eu vă sfătuiesc chiar daca va supar vedeti-va de electronică că pentru asta e forumul. Nu m-am putut stăpâni și trebuia să v-o spun. p.s. Las că vine generația de doctori făcuți pe pile relații care nu știu absolut nimic , se uită pe net ce sa facă și asistente cu școala postliceală cu nota 2 la bac și astea va vor trata. Atunci veți avea dreptate să vorbiți. hai sa ma bag si eu, ref. la punctul 3: cred ca am mai spus cum ca locuiesc in apropierea unui spital, asa ca adesea am vazutvenind la munca stoluri intregi de persoane de sex feminin, pe toate turele. tot in spitalul respectiv, am mers adesea cu diverse probleme de serviciu sau personale si am constatat ca era extrem de dificil sa gasesti vre-o angajata chiar bintuind pe un etaj intreg, mereu m-am intrebat daca nu cumva spitalul ascunde intrarea intr-un loc secret, de importanta deosebita, acesta fiind doar o fatada care permite intrarea si iesirea personalului fara sa bata la ochi! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 La punctul 3 am scris ce se întâmplă în tura de noapte unde lucrează soția. Adevărat 100% nu povesti. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Acum 6 minute, BRANCA a spus: povestea cu diasporezii Nu confundati cu manglitorii ,cersetorii ,prostituatele si pestii lor !! Editat Aprilie 6, 2020 de dan-a2 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Chiar acum, dan-a2 a spus: Nu confudati cu manglitorii ,cersetorii ,prostituatele si pestii lor !! Corect. Și ăștia au venit acasă. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Acum 8 minute, BRANCA a spus: Iar revin la povestea cu diasporezii.Ca stiau sau nu stiau ca sunt infectati sau dus la doctori,in policlinici sau spitale,cand au avut nevoie.Acu va intreb in ce spital normal din lume nu s-ar fi infectat doctorii?Numai cu echipament de izolare special se putea rezolva protectia.Nu puteai preveni contaminarea decat prin carantinarea,din prima,la granita ,sau,ulterior,prin testarea fiecarui posibil pacient de virus si abia apoi sa-l consulti si,eventual,sa-l internezi. Eu va intreb,era posibila formula asta cu testarea in RO? Militarii trimişi la Spitalul Suceava, despre medicii de acolo: Sunt răsfăţaţi şi total nepregătiţi Citat Secretarul de stat Ionel Oprea spune că s-a lovit de refuzul unor medici de a purta echipament şi, la fel de grav, că unele cadre pur şi simplu nu înţeleg cu ce se confruntă. „Nu înţeleg nişte precepte epidemiologice clare, îmi pare rău pentru dânşii. Au fost nişte răsfăţaţi. Aşa se întâmplă în spitalele noastre când echipa managerială este nemedicală şi îi lasă pe medici în lumea lor, administraţia se ocupă de obiectivele lor”, a spus Ionel Oprea. La rândul său, Daniel Dedrioiu, noul manager al spitalului, a afirmat că a făcut instrucţia personalului medical despre purtarea echipamentului de protecţie, dar „degeaba avem echipamente bune dacă nu ştim să le purtăm, suntem foarte vulnerabili la contaminare”. Militarii au stabilit că, de acum, cine pătrunde în spital fără echipament de protecţie se alege cu dosar penal. Link spre comentariu
valivoi Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 O anumita situatie,m-a facut sa astept in curtea spitalului judetean Focsani,cel ce trebuia sa faca triajul epidimiologic habar nu avea sa foloseasca termometrul digital non-contact,si dupa jumatate de ora tot nu stia sa il foloseasca,si printr-o intamplare cel despre care vorbesc prin clasa a 9-a sau a 10-a mi-a fost coleg de clasa ,clasa electrotehnica si acum este asistent medical desemnat sa faca triaj epidimiologic in cazul unei pandemii. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Acum 14 minute, valivoi a spus: O anumita situatie,m-a facut sa astept in curtea spitalului judetean Focsani,cel ce trebuia sa faca triajul epidimiologic habar nu avea sa foloseasca termometrul digital non-contact,si dupa jumatate de ora tot nu stia sa il foloseasca,si printr-o intamplare cel despre care vorbesc prin clasa a 9-a sau a 10-a mi-a fost coleg de clasa ,clasa electrotehnica si acum este asistent medical desemnat sa faca triaj epidimiologic in cazul unei pandemii. Dar echipament de protecție avea? Probabil ca altceva nu știa oricum sa facă. Acum în alta ordine de idei, citi dintre voi ați citit mai intii manualul de utilizare al unui aparat nou înainte de a-l pune în priza. Editat Aprilie 6, 2020 de sesebe Link spre comentariu
valivoi Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Avea dar oricum habar nu stiu sa le foloseasca,personalul medical militar ar fi trebuit sa le predea civilior cum se foloseste cum se imbraca-dezbraca echipamentul de protectie. Nu stiu nici macar cum se scot corect manusile din maini. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Cu asistentele medicale totul tine de disciplina spitalului.Am vazut la Fundeni asistente "spirt",nu-si vedeau capu de treaba,iar la Severin unele "absente".Cand ma refer la ultimele vreau sa zic ca erau ture in care nu calcau prin saloane.Macar sa vada daca mai...traiau pacientii!Le vedeai la cafele si taclale interminabile... Link spre comentariu
ex.escu Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 La un spital mare din bucuresti, afectat de virus, o parte din personal a simtit brusc nevoia sa-si faca legitimatii noi de servici , la spital, si pentru ca sa arate bine in poze, asistentele trebuiau sa se rujeze...si au folosit acelasi ruj care a transmis mai departe virusul ...sa fie prostie ,incompetenta ,fudulie ? Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 1 oră în urmă, dan cod a spus: p.s. Las că vine generația de doctori făcuți pe pile relații care nu știu absolut nimic , se uită pe net ce sa facă și asistente cu școala postliceală cu nota 2 la bac și astea va vor trata. Atunci veți avea dreptate să vorbiți. Ai vrut sa spui fara bac. Cunosc un caz de asistenta fara bac. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 34 minutes ago, valivoi said: Avea dar oricum habar nu stiu sa le foloseasca,personalul medical militar ar fi trebuit sa le predea civilior cum se foloseste cum se imbraca-dezbraca echipamentul de protectie. Nu stiu nici macar cum se scot corect manusile din maini. Hai domnule, iar armata ne "face" barbati, oameni, etc? La un "test" similar, acum vreo 30 de ani, am vazut cu totii competenta armatei in sutele de morti. Morti care puteau fi evitate. Acuma nu zic ca nu sunt si adevarati profesionisti, si-n armata, dar si in spitale. Insa cand goana dupa bani ghideaza, cine naibii mai exerseaza din vocatie si dupa aptitududini? Acum toti vor diplome, toti sa faca bani cu munca minima. Aici suntem, omul de "tip nou". Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 1 oră în urmă, dan cod a spus: La punctul 3 am scris ce se întâmplă în tura de noapte unde lucrează soția. Adevărat 100% nu povesti. nu v-am contrazis. am spus doar ca intr-un spital modest, cu 4 etaje doar, vad intrind la inceperea schimbului multe zeci de persoane, care mai apoi sint de negasit, sau gasesti cu greu o angajata dupa mari eforturi! Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Sunt ascunse la cafele, tigari si prin birourile sefilor...sa presteze meseria de baza. Link spre comentariu
Postări Recomandate