Vizitator Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Nu trebuie generalizat, sunt și medici asistente de calitate, am întâlnit câțiva oameni de calitate, dar sunt puțini intr-un spital. În rest tupeu cât cuprinde... Editat Aprilie 6, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
-Atlas- Postat Aprilie 6, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Acum 15 minute, elmar a spus: Da...”felicitări” pentru că ne-au furat timp de cel puțin 30 de ani! Acum când au dat de dracu și au văzut că au căzut în propria lor capcană, fug de răspundere și de frică! N-au echipamente pentru că au fost în cârdășie cu politicienii și au furat pe rupte sistemul medical, respectiv , pe noi toți!Acum ar trebui să fie trimiși în fața bolii, cu mâinile goale... ”cum îți așterni, așa vei dormi!”( de veci ...aș adăuga eu) Acest virus e exact ce le trebuie să-și dea seama de lăcomia lor ...dar credeți că vor învăța ceva din asta!? Buna Bine zis,multe spitale sunt doar ambulatoriu pentru clinicile lor private. Tin bolnavii internati la stat si operatiile grele le fac la ei,contra unor sume deloc de neglijat. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
elmar Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Citat Nu trebuie generalizat, sunt și medici asistente de calitate, am întâlnit câțiva oameni de calitate, dar sunt puțini intr-un spital. În rest tupeu cât cuprinde... Nu generalizez...dar ”cu o floare nu se face primăvara!” Sunt sigur că mulți din ăia care fug acum de rup pământul, din sistemul medical, sunt cei care erau cei mari șpăgari! Ei sunt cei care sunt lași ...cei care au ”chemare” spre așa meserie ...nu vor fugi în veci din a-și face datoria!Din păcate, ăștia sunt sugrumați, de o grămadă de lichele lacome! De la ăștia din urmă, nu te poți aștepta decât să mori(cel mai sigur ...în chinuri) dacă ajungi pe mâinele lor! Editat Aprilie 6, 2020 de elmar Link spre comentariu
Alphsoo Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Eu nu am medicii si in general spagarii la suflet dar hai sa nu fim ipocriti, cati dintre voi ar lucra cu inalta tensiune fara echipament de protectie. Ma indoiesc ca in razboi te trimit cu mainile in buzunar sau cel mult o prastie... Editat Aprilie 6, 2020 de Alphsoo Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Acum 9 ore, sesebe a spus: .................................................................... Daca tot esti asa de serviabil si nu-ti este frica de covid, dece nu te duci brancardier pe salvari. Nu-ti trebuie studii speciale pt asta. Daca mi-ar cere as face-o, numai ca din pacate, nu ma lasa sa ies din casa, decit in intervalul orar 11:00---13:00. Am trecut odata pe linga ''doamna cu coasa'', asa ca nu mi-e frica foarte tare. Singurul regret ar fi, ca nu mi-as putea vedea nepotica mare! Editat Aprilie 6, 2020 de GEO 53 BN Link spre comentariu
elmar Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Acum 5 minute, Alphsoo a spus: Ma indoiesc ca in razboi te trimit cu mainile in buzunar sau cel mult o prastie... Să știi că s-a mai întâmplat și așa ...adică au fost trimiși soldații pe front cu o pușcă la doi soldați !Și nu au fugit ca lașii ...s-au dus și au murit pentru țara lor!( era război ...și în război, orice dezertare, e echivalentă cu sinuciderea...ești executat pe loc!) Și ăia(care au murit) nu au stat la caldurică, timp de zeci de ani cu salarii și șpăgi ... ei erau, majoritatea(țărani) care o duceau rău și-n viața de zi cu zi! Probabil că moartea le-a fost o alinare...Nu ca ăștia, care le e frică de moarte și că nu-și vor putea folosi ”grămada de bani” pe care au adunat-o ! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Acum 7 ore, Thunderer a spus: ................................................. Nu mai suntem pe vremurile cand te fortau la Canal ca trebuia indeplinit cincinalul. Va povesteam nu de mult, ca fiind elev la liceu, in vacanta de vara am fost dusi timp de 10 sau 15 zile(nu mai stiu exact), la sapat un sant prin care urma sa ajunga apa de la riul Somes, in Zalau. Nu ne-a intrebat nimeni daca vrem sa mergem sau nu! Ne-au imbarcat in tren si directia Jibou. De cazat ne-au cazat in internatul liceului din Jibou. Dupa incheierea numarului de zile prestate am primit un ecuson si un bilet de tren pina la localitatea unde trebuia sa ne dam jos, urmind sa mergem acasa. Cazarea era multumitoare,(cite 10 in camera) in schimb mincarea era destul de buna, dar cam putina. Editat Aprilie 6, 2020 de GEO 53 BN Link spre comentariu
ex.escu Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 La placinte (salarii) inainte, la razboi inapoi...au tras de timp sub diverse forme pentru ca nu aveau echipamente (masti,costume,etc), decat pentru cei pe care ii vedeti la televizor, in realitate multi lucratori din politie ,jandarmerie, pompieri si-au confectionat singuri sau au primit masti artizanale de la firme de tricotaje, iar cand au primit masti multe nu corespundeau,nu aveau personal instruit,spitale de campanie au sosit din koreea de sud ...iar la razboi, doamne fereste, in afganistan de exemplu i-au trimis cu echipamente valabile la sfarsitul ww2 si in anii "60,noroc cu americanii care le-au cedat materiale moderne. Platitorul de impozite se intreaba cum e posibil ca la un spital ( suceava) modern, construit cu fonduri europene cu personal "instruit",platit cu bani grei , sa fie dezastru,sa fie nevoie sa vina militarii sa faca ordine, cum e posibil ca unii sa "ocoleasca" p.t.f.- urile (la arad ,etc) ,sa fie nevoie sa vina ministrul sa faca ordine , cum e posibil ca in "centrele de carantina" sa fie focare de infectie, daca veneau sanatosi ,sigur se imbolnaveau, la otopeni au fost inghesuiti la controlul pasapoartelor ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Nu au bani să-și cumpere Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 În vremurile de trista amintire, tot personalul sanitar a trecut si printr-o pregatire militara, avea grad militar si, în caz de necesitate, era trecut pe regim militar (adica la ordin). Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Acum 2 minute, franzm a spus: În vremurile de trista amintire, tot personalul sanitar a trecut si printr-o pregatire militara, avea grad militar si, în caz de necesitate, era trecut pe regim militar (adica la ordin). Ş' fimieilii? Eu am vazut ca o parte din femei la facultate dadeau niste examene imbracate in haine de armata, dar nu stiu daca toate. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Facultatea de Medicină Militară București Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Acum 25 minute, franzm a spus: În vremurile de trista amintire, tot personalul sanitar a trecut si printr-o pregatire militara, avea grad militar si, în caz de necesitate, era trecut pe regim militar (adica la ordin). Toate colegele cu studii superioare faceau armata in cursul facultatii, 1 zi pe saptamina si in vacante 1 luna, personalul feminin din telecomunicatii era instruit si aveau livrete militare. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 In Italia au murit vreo 64 de preoti dar nu s-au cacat pe ei de frica (desi multi erau batrani) ci s-au dus sa isi faca datoria. Tot in Italia au murit vreo 15 medici (unii dintre ei profesori, unul avea 63 de ani) si nu si-au dat demisia si au fugit desi la ei toata lumea stie ca a fost o penurie de materiale de protectie. Asta din Orastie nici nu a asteptat primul caz de covid19 si a si demisionat de frica. Eu stau si ma intreb: ce competente au ajutat-o sa ocupe postul de sef ATI? Link spre comentariu
elmar Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Păi asta sigur e și cântăreață la un instrument ... Deci e profesionistă frate! Link spre comentariu
Postări Recomandate