Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony KDL-40P5650

dan cod

Postări Recomandate

On 4/9/2020 at 8:26 AM, dan cod said:

2 baduri a găsit beeprogul.

Eu la al meu am gasit 5 baduri, nu e problema poate sa fie si cu 20 de blocuri defecte, daca softul mai are loc in nand dupa izolarea acestor baduri, atunci totul e ok.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

15

• Costica Tv

15

• Florinel TV

11

• iuliantv

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

24 minutes ago, Florinel TV said:

Deci merge cu RT809H , Costica ai citit nandul?

Da Florine toate cele 3 nanduri  NAND512W3A2CN6F, TC58DVM92A5TAJ0, H27U518S2CTR sunt compatibile 100% si chiar daca dupa citire au diferente mari intre ele, dupa rescriere nand cu oricare dump citit, tv-ul functioneaza perfect, diferenta intre dumpurile citite din acelasi nand sau din nandurile compatibile, nu stiu de ce o da RT-ul...:scarpin

https://www.elforum.info/topic/142294-sony-kdl-40p5650/?do=findComment&comment=1878114

Link spre comentariu

Explicatia este urmatoare, nu poate da exact la fel cele 3 nanduri ca diferenta dintre ele sunt badurile si atunci sare peste bad si din aceasta cauza si diferenta

Link spre comentariu

Aceste nanduri NAND512W3A2CN6F, TC58DVM92A5TAJ0, H27U518S2CTR le-ai in lista la RT?

daca da spune ce versiune le are, in caz ca nu-le are sa le adaugam

Link spre comentariu
32 minutes ago, Florinel TV said:

Explicatia este urmatoare, nu poate da exact la fel cele 3 nanduri ca diferenta dintre ele sunt badurile si atunci sare peste bad si din aceasta cauza si diferenta

TC58DVM92A5TAJ0 si H27U518S2CTR  nu a avut niciun fel de bad, in ciuda acestui fapt de cate ori le-am citit (fara sa le scot din adaptor) , de fiecare data am gasit diferente.

Link spre comentariu
2 hours ago, Florinel TV said:

Aceste nanduri NAND512W3A2CN6F, TC58DVM92A5TAJ0, H27U518S2CTR le-ai in lista la RT?

daca da spune ce versiune le are, in caz ca nu-le are sa le adaugam

Toate cele 3 nanduri NAND512W3A2CN6F, TC58DVM92A5TAJ0, H27U518S2CTR  au fost citite/scrise corect cu functia "Smart Identify SmartID" dupa cum urmeaza:

NAND512W3A2CN6F = NAND512W3A@TSOP48

TC58DVM92A5TAJ0 = TC58DVM92A5TA00@TSOP48

H27U518S2CTR  = HY27US08121B@TSOP48

Versiunea de soft a programatorului RT809H cu care am citit/scris corect aceste nanduri, este  20191022

Fiecare coleg cand citeste/scrie corect un nand tsop48 sau un eMMC, ar trebui sa posteze versiunea de soft pe care a folosit-o....cred ca o sa deschid eu un topic dedicat pe acest subiect, asta ca sa se stie ce nanduri tsop48 si eMMC-uri sunt citite/scrise corect cu RT-ul si cu ce versiune, pentru ca majoritatea dintre noi au acest programator si sunt sigur ca topicul va fi de mare ajutor...

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
20 minutes ago, dan cod said:

Da asta ar fi o idee buna.

Acum mai am ceva gunoaie de lcd-uri...dupa ce termin cu astea, deschid topicul cu tot ce trebuie postat....

Link spre comentariu
La 11.04.2020 la 18:19, Costica Tv a spus:

Da Florine toate cele 3 nanduri  NAND512W3A2CN6F, TC58DVM92A5TAJ0, H27U518S2CTR sunt compatibile 100% si chiar daca dupa citire au diferente mari intre ele, dupa rescriere nand cu oricare dump citit, tv-ul functioneaza perfect, diferenta intre dumpurile citite din acelasi nand sau din nandurile compatibile, nu stiu de ce o da RT-ul...:scarpin

Costica i-a verifica aceste dumpuri de nand, un nand este citit de doua ori, vezi si tu daca exista diferente https://files.fm/u/mcgkx4sr#sign_up

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 4 minute, Costica Tv a spus:

Cu ce versiune e citit nandul???

Cu ultima versiune RT809H 20200405, eu doar cu ultima versiune lucrez, ultima este mult mai ok ca toate

Link spre comentariu
3 minutes ago, Florinel TV said:

Cu ultima versiune RT809H 20200405, eu doar cu ultima versiune lucrez, ultima este mult mai ok ca toate

Daca nu are diferente, atunci e buna versiunea..., oricum nu pot sa descarc dumpurile puse de tine, ca nu ma lasa antivirusul, zice ca sunt fisiere periculoase.....

Link spre comentariu

Eu asa am instalat acum, am sters tot ce a fost instalat vechi si e ok, Toolchain nu au scos pentru noua versiune si asa am instalat de la una mai veche

RT809H 20200405 ENG

RT809H 20190915 Toolchain

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Costica Tv a spus:

Daca nu are diferente, atunci e buna versiunea..., oricum nu pot sa descarc dumpurile puse de tine, ca nu ma lasa antivirusul, zice ca sunt fisiere periculoase.....

antivirus ? ce e ala?

:95

daca era sa ma iau dupa antivirusi nu m-ai instalam nimic,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări