wally_gatter Postat Aprilie 5, 2020 Partajează Postat Aprilie 5, 2020 Salutare Am un router cu doua porturi LAN undeva la parter, un cablu Cat6 care duce intr-o camera de la etaj si se termina intr-o priza de perete RJ45. Problema este: am incercat la acea priza de perete un cablu mufat in varianta B conectat la un PC si nu merge defel reteaua. Intrebarea intrebatoare: cum trebuie mufate toate cablele astea ca la respectiva priza de perete sa se poata conecta atat un PC sau un viitor router wireless folosit ca Access Point? O schita pe culori ar fi binevenita. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 5, 2020 Partajează Postat Aprilie 5, 2020 @wally_gatter verifică fiecare pereche sa nu ai ceva întrerupt. Mergi pe B in continuare. Link spre comentariu
andreas Postat Aprilie 5, 2020 Partajează Postat Aprilie 5, 2020 Problemele cele mai des intalnite sunt mufe RJ45 prost sertizate - insuficient stranse sau firele nu ajung pana in capul mufei, sau cablarea gresita a mufei. Culorile trebuie respectate exact. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 5, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2020 Acum 1 oră, Stefan a spus: @wally_gatter verifică fiecare pereche sa nu ai ceva întrerupt. Mergi pe B in continuare. totul e in regula... Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 5, 2020 Partajează Postat Aprilie 5, 2020 Routerul ala cu 2 porturi de la parter nu-i cumva ala de la RDS ? Ala are un port dezactivat din cate stiu, sa nu umbli dupa cai verzi pe pereti. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 5, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2020 Acum 13 minute, modoran a spus: Routerul ala cu 2 porturi de la parter nu-i cumva ala de la RDS ? Ala are un port dezactivat din cate stiu, sa nu umbli dupa cai verzi pe pereti. e un Sky ... Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 5, 2020 Partajează Postat Aprilie 5, 2020 Ai încercat inversarea cablurilor în router, între cele 2 ieșiri? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 11, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2020 La 05.04.2020 la 15:37, sesebe a spus: Ai încercat inversarea cablurilor în router, între cele 2 ieșiri? Da, ambele erau functionale. Problema era doua fire inversate. cand le-am sertizat nu era lumina suficienta pe hol si am crezut ca sunt ok, dar in loc sa fie tip B rezultase o balacareala. Le-am refacut si merge perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum