Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TLED EXCLUSIV

Giulvezan Paula

Postări Recomandate

Acum 6 ore, vergil a spus:

Desfa tev-ul si da mai multe relatii.

Pentru defectul acela este suficient sa rescrii 25Q64BSIG , cu un bin testat , daca ai programator .

din pacate nu am programator ,as fi vrut pe un stik sal sriu daca se poate

20200405_105028.jpg

20200405_094823.jpg

20200405_094922.jpg

20200405_094849.jpg

Link spre comentariu

Acum 31 minute, attilaa0 a spus:

Un programator costa aprox 35 ron.Dar gratis e mai ieftin.

cam cu rautate ,mai ales in aceste vremuri,cred ca toti avem speranta sa rezolvam un ,,pacient,, cat mai ieftin si repede posibil,si nu cred ca e vorba de 35lei,cred ca e doar o pasiune,si bucuria de reusita 

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, iuliantv a spus:

cam cu rautate ,mai ales in aceste vremuri,cred ca toti avem speranta sa rezolvam un ,,pacient,, cat mai ieftin si repede posibil,si nu cred ca e vorba de 35lei,cred ca e doar o pasiune,si bucuria de reusita 

Nu e nici o rautate,este doar parerea mea ,si nu difera nimic cu cel dat de tine la un alt user aici: sau atunci nu traiam vremuri grele?

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

e putin diferita ,pare sa fie o doamna,carea specificat ca vrea pentru usb, pe cand la mine e un domn,care sigur face mesrie din asta,nu cred ca sa apucat de reparat displayuri in necunostiinta de cazuri,e cu totul alta munca de profesionist sa repari un display,fata de un banal soft usb

cel putin asta e parerea mea

Link spre comentariu

Mai rar vezi doamnele că se apucă de actualizat softuri cu stick-ul, de rescris memorii nu mai zic.....mai degrabă e cineva care s-a înscris cu contul soţiei.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

Mai rar vezi doamnele că se apucă de actualizat softuri cu stick-ul, de rescris memorii nu mai zic.....mai degrabă e cineva care s-a înscris cu contul soţiei.

Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări