Untold Postat Mai 18, 2020 Autor Partajează Postat Mai 18, 2020 Discurile cu muzica clasica si radioreceptorul Philips s-au dat. Raman valabile tunerul, cd-playerul si boxa cu bluetooth. 50 lei cd-playerul, 50 lei tunerul si 30 lei boxa bluetooth, transportul fiind suportat de cumparator. Sau 100 lei toate trei! Link spre comentariu
deneinvins Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 Radio Philips a ajuns la mine în perfectă stare. Curat exterior/interior și complet. Funcțional pe toate funcțiunile. User de încredere. Recomand ! 1 Link spre comentariu
Untold Postat Mai 20, 2020 Autor Partajează Postat Mai 20, 2020 (editat) Multumesc pentru feedback! Tunerul Denon rezervat, valabil CD-playerul Samsung si boxa cu bluetooth! Editat Mai 20, 2020 de Untold Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 4, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2020 Tunerul Denon vandut, valabil CD-playerul Samsung si boxa cu bluetooth! Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Și tunerul Denon a ajuns la mine în perfectă stare. Curat exterior/interior și complet. Funcțional pe toate funcțiunile. User de încredere. Recomand ! 1 Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 6, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2020 CD Player inca valabil si am descopreit o chestie: al meu ori a fost rebranduit de Samsung, ori cineva a lipit extrem de bine o eticheta Samsung peste Funai: Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 10, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2020 CD-playerul se retrage de la vanzare, il pastrez eu. Acest post se poate inchide, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate