Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Refolosire frigider

Miiihai

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Miiihai

3

• validae

2

• doggovy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Bănuiesc că vrei să-l faci clocitoare, nu ?  Ai putea să pui becuri cu incandescenţă pe post de rezistenţe de încălzire, lumina e bonus....problema e cu uniformizarea căldurii, trebuie pus un ventilator în tavan, să sufle căldura în jos.

Link spre comentariu

Bună seara! Am clocitoare. În frigider aș vrea să țin puii de prepeliță în primele 2 săptămâni și am nevoie de termostat pentru reglarea temperaturii. De aici și ideea asta. Mulțumesc 

Link spre comentariu

Păi frigiderul e cam etanş, se sufocă puii în el, dacă nu-i faci ferestre de aerisire.Termostat găseşti de cumpărat modul gata făcut, îi conectezi o rezistenţă de încălzire şi gata.

Link spre comentariu

La solicitarea unui client am montat intr-o vitrina frigorifica (in genul celor pentru bauturi de la magazine) doua lampi ceramice UV de 100W pentru terariu. Vitrina frigorifica era deja dotata cu ventilator si era folosita la productia iaurturilor si avea nevoie de temperatura controlata. 

Poate este o solutie utilizarea lampilor ceramice. Exista si dulii ceramice cu suport de montaj. Este necesar sa se monteze si un termostat iar lampile trebuiesc montate la distanta de puisori.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări