anamaria24 Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Bună! Am o nelămurire și sper că mă poate ajuta cineva. Am vrut să îmi fac un cont pe Usenet.nl pentru a descărca o carte. Din păcate, nu am citit termenii și condițiile lor și nu am văzut că mi se cere să instalez un software pentru a folosi username ul și parola date de ei. Și bineînțeles că pentru a mă înregistra, le-am oferit datele de la cardul meu..... Am citit mai multe păreri, și pozitive și negative despre acest site (cele negative m-au speriat foarte tare) și am înțeles că, contul meu nu este activ încă? Pentru că nu m-am logat la un software cerut de ei, nu m-am logat deloc de fapt. Doar am primit mail ul de la ei în care mi se specificau cei trei pași pentru a începe să descarc de pe site, împreună cu username ul și parola. Este adevărat? Pur și simplu nu mai vreau să continui, îmi pare rău că le-am oferit acele informații....Întrebarea mea este: dacă nu am contul activ, înseamnă că nu e valabilă acea 14 days Free Trial? Și că nu mi se vor lua bani de pe card deloc? Mulțumesc în avans pentru orice informație care mă poate ajuta! Link spre comentariu
rlodina Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Acum 12 ore, anamaria24 a spus: le-am oferit datele de la cardul meu... Eu nu aș risca. 1. Blochează ACUM cardul (prin internet banking sau sună la bancă) 2. Cere să ți se emită un card nou (în general este gratis). Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 @anamaria24 ți-ai făcut cont pe un forum de electronică pentru a întreba, în secțiunea Muzica, despre ceva ce doar banca te poate lămuri? Ciudat! Link spre comentariu
anamaria24 Postat Aprilie 3, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2020 (editat) 33 minutes ago, rlodina said: Eu nu aș risca. 1. Blochează ACUM cardul (prin internet banking sau sună la bancă) 2. Cere să ți se emită un card nou (în general este gratis). Mulțumesc pentru răspuns! Între timp am primit mail de la usenet cum că cererea mea de anulare a contului a fost aprobată. Eram destul de panicată, le-a luat două zile să îmi răspundă la mesaj. Editat Aprilie 3, 2020 de anamaria24 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Blocheaza cardul, mai ales daca le-ai dat si codul de verificare de pe spate. Link spre comentariu
anamaria24 Postat Aprilie 3, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2020 @Stefan eu am încercat să aleg la secțiune "Discuții diverse" pentru că am văzut o altă postare despre Usenet pe acest forum, iar acea postare era în Discuții diverse, din câte am putut eu observa. Îmi cer scuze, sincer, dar nu înțeleg de ce mi-a selectat secțiunea Muzică. Încă încerc să învăț cum să folosesc corect acest forum. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Am mutat topicul unde trebuia, posibil să nu fi fost atentă la selectare... Link spre comentariu
Postări Recomandate