Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cunoaște cineva acest aparat?

soisun

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• soisun

4

• mama

3

• Mircea

2

• doru3160

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pui integratul TTL in soclul cu numele lui. Comuti primul comutator rotativ la indicatia identica numelui lui. Alimentezi si vezi care LED se aprinde: BUN sau RĂU. Te joci cu al doilea comutator rotativ la diverse tensiuni dupa nevoile tale. 

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Revin cu un nou exemplar necunoscut. Nu face parte din AMC-uri, dar ca să nu deschid alt topic, îl adaug aici.

Așadar în aparență, un tuner românesc, dar mai mult nu știu despre el. N-are față, n-are multe.

Scuze pt calitatea pozelor, atât am avut la îndemână.

Dacă îl recunoaște cineva... 

https://imgur.com/MWlzFxz

https://imgur.com/kkJXKuV

https://imgur.com/Q8aCtSh

https://imgur.com/WxFSafs

Link spre comentariu

Nu e T350...ăla e mult mai plin la interior și are un programator mecanic pe panoul de fata, gen cum erau la tv an, tip sertar. Asta pare un tuner făcut la Tehnoton, dar îmi scapă indicativul, de asta nici nu am vrut sa intervin, poate il cunoaste careva pt ca eu n-am avut ocazia sa-l vad decat in poze. Oricum, la ce si cum arata pozele astea, poate fi orice...:rade:

Exceptand finalul atasat pt teste, cam asa arata la interior un T350. Poza e de pe vremea cand chiar m-am jucat cu un exemplar macelarit de cineva care a avut nevoie de cutie si mi-a dat mie resturile. 

SANY4789.jpg

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Ca bine zici...nu mai tineam minte cum il cheama, dar il vazusem in diverse materiale. Daca zici ca la interior ar trebui sa fie un Bucur, atunci cel prezentat are ceva lipsuri...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator viobio
La 25.04.2020 la 17:56, mama a spus:

E T01 Tehnoton. Face parte din prima lor linie audio (Disco).  E de fapt partea radio din radioreceptorul Bucur.

getpicw.php.jpg

1415192750.jpg

Adică tunerul 

Link spre comentariu

NU.

Nu tunerul, ci partea radio, exact așa cum m-am exprimat. Termenul tuner are altă conotație, și anume radioreceptor de calitate, fără amplificator de putere, proiectat pentru a fi înglobat într-un sistem audio de înaltă fidelitate, adică un aparat radio de sine stătător fără amplificator audio, proiectat ca atare pentru linii audio (cu carcasa, alimentare și toate cele).

Nu-mi aduc aminte să fi găsit așa ceva prin vreun radioreceptor Bucur.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 23 minute, mama a spus:

NU.

Nu tunerul, ci partea radio, exact așa cum m-am exprimat. Termenul tuner are altă conotație, și anume radioreceptor de calitate, fără amplificator de putere, proiectat pentru a fi înglobat într-un sistem audio de înaltă fidelitate, adică un aparat radio de sine stătător fără amplificator audio, proiectat ca atare pentru linii audio (cu carcasa, alimentare și toate cele).

Nu-mi aduc aminte să fi găsit așa ceva prin vreun radioreceptor Bucur.

Asta ce este? Vapor sau tuner? 

Dar cel din poza de mai sus? Care este așezat peste casetofonul deck? Este locomotivă sau tuner? 

Litera T vine de la tuner, A de la amplificator, astea au fost abrevierile din industria românească. 

getpicw_php.jpg.2d45e740de1a92c10693a50ae02662db.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu

Scuze, am înțeles eu greșit!

Am trăit cu impresia că ai scris tuner pentru ca să corectezi ceea ce era în citat, și anume "E de fapt partea radio din radioreceptorul Bucur"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări