Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptare casti audio

Bogdan Marina

Postări Recomandate

Salutare, va rog sa ma ajutati cu urm situatie:

Am o pereche de casti la care vreau sa atasez un fir cu mufa de 6.3 Jack.

Castile au 5 fire: unul neizolat si 4 izolate in culori (2 rosii, 2verzi)

Mufa cu jack de 6.3 are doar 2 fire: unul central izolat printru furtun transparent si altul neizolat.

Am atasat poze. 

Cum unesc cele 2 cabluri a.i sa-mi mearga castile la chitara mea....? Am folosit adaptor si se întrerupe mereu.

Mulțumesc

IMG_20200402_110159.jpg

IMG_20200402_110129.jpg

IMG_20200402_110249.jpg

IMG_20200402_110330.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdan Marina

3

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ia o baterie oarecare şi ,,sună,, pe rând câte o pereche de fire, până auzi păcănitura în fiecare.Notezi ce fire corespund fiecărei căşti, apoi de la fiecare cască lipeşti un fir la plotul de masă, iar celelalte fire la plotul central al mufei mono.Se pot şi înseria cele două căşti, dar ar trebui identificată şi fazarea lor, respectiv care e plusul şi minusul, plusul fiind firul care legat la plusul bateriei, face ca membrana căştii să se deplaseze în exterior.

Link spre comentariu
5 hours ago, validae said:

Ia o baterie oarecare şi ,,sună,, pe rând câte o pereche de fire, până auzi păcănitura în fiecare.Notezi ce fire corespund fiecărei căşti, apoi de la fiecare cască lipeşti un fir la plotul de masă, iar celelalte fire la plotul central al mufei mono.Se pot şi înseria cele două căşti, dar ar trebui identificată şi fazarea lor, respectiv care e plusul şi minusul, plusul fiind firul care legat la plusul bateriei, face ca membrana căştii să se deplaseze în exterior.

Esti mare!!! Merge

1585849072762961747008.jpg

Link spre comentariu
2 hours ago, razvan-l1 said:

Tu vrei sa conectezi castile la doza de chitara ? !!!!!!!!!!!

Nu, ci la distorsul care are si amplificator. Merge le-am facut, mulțumită colegului validae. Pe critica stai bine :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări