ionut Ciprian Postat Aprilie 3, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Acum 4 ore, cocochannel a spus: eu vreau sa cumpar un corp, nu sa-l fac, servo vrei, e corect, cred ca e bun si un releu de yala. vreau numai sa-mi transporte momeala din capatul firului vreo 200m. Momeala fiind un pestisor metalic cu 2 trepieduri care trebuie sa stea dreapta cumva, nu cu firul sucit dupa vreun carlig, ca nu mai se misca cum trebuie cand recuperezi. Am incercat, merge foarte bine, mulțumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 4, 2020 Partajează Postat Aprilie 4, 2020 Ce ai incercat pana la urma ? Pune si o poza ceva, sa fie util si altora. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 cel mai simplu este sa comanzi un electromagnet cu o tijă , un miniactuator sau o mini yală electromagnetică, tija sa treacă prin 2 găuri coliniare ale unei piese în formî de U întors (sau litera pi) si poți folosi cârligul sau o buclă de fir sau un săculeț de PVA solubil in care bagi nadă, plumb cârlige boilisuri etc și când ajungi unde vrei, un impuls, se retrage tija și care montura in apă. Dacă vrei să dai la răpitor, la spining nu stiu cum ai să te descurci (Coco) pt că până aduci tu bărcuța la mal rotativa se scufundaseu și se înfige în buruiană, va trebui sa folosesti vobler de balsa cu paletă.... si va trebui sa ai o bărcuță ușoară si un acumulator baban ca la spining faci sute de lansari intr-o zi.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum