Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Maşina de găurit Black&decker 24v

legionaru

Postări Recomandate

Se vinde încărcător și autofiletanta black-decker la prețul de 50 lei. Acumulatorul nu mai tine mult...autofiletanta se consideră bonus!Încărcătorul are adaptor inclus pentru 220v.

Filetanta Bosch, cu acumulatorii epuizați(4×1,2v) se poate face foarte ușor pentru cine are elemenți ok... E foarte practica...  25lei

Numărătoare electronice- 10 lei bucata

IMG_20200401_150737.jpg

IMG_20200401_150718.jpg

IMG_20200401_150708.jpg

IMG_20200401_105522.jpg

IMG_20200401_105503.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• legionaru

4

• stereobit

2

• Dj_Dog

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna ziua, 

Sunt interesat de numaratoarele electronice - 10 lei/buc, daca sunteti de acord sa le trimiteti cu Posta. Va pot pune banii in cont, daca doriti.

Prin curier as plati mai mult transportul decat ar face ele.

Sau poate le pastrati pentru cand se termina nebunia cu epidemia si daca veti avea vreun drum prin Bucuresti, ne-am putea vedea atunci.

Astept o confirmare.

Multumesc.

Link spre comentariu

as vrea eu black and decker, eventual aplicam aceiasi metoda cu amicii de la bucuresti sau daca doriti le puneti la posta impreuna cu numaratoarele colegului @stereobit si le ia el de la mine ( ne cunoastem), cum doriti dvs

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări