legionaru Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Se vinde încărcător și autofiletanta black-decker la prețul de 50 lei. Acumulatorul nu mai tine mult...autofiletanta se consideră bonus!Încărcătorul are adaptor inclus pentru 220v. Filetanta Bosch, cu acumulatorii epuizați(4×1,2v) se poate face foarte ușor pentru cine are elemenți ok... E foarte practica... 25lei Numărătoare electronice- 10 lei bucata Link spre comentariu
stereobit Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Buna ziua, Sunt interesat de numaratoarele electronice - 10 lei/buc, daca sunteti de acord sa le trimiteti cu Posta. Va pot pune banii in cont, daca doriti. Prin curier as plati mai mult transportul decat ar face ele. Sau poate le pastrati pentru cand se termina nebunia cu epidemia si daca veti avea vreun drum prin Bucuresti, ne-am putea vedea atunci. Astept o confirmare. Multumesc. Link spre comentariu
legionaru Postat Aprilie 2, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Ok, am niste prieteni din București care mai vin la tara, și vi le pot trimite... Va contactez la momentul potrivit! Link spre comentariu
stereobit Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 In regula, multumesc. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 as vrea eu black and decker, eventual aplicam aceiasi metoda cu amicii de la bucuresti sau daca doriti le puneti la posta impreuna cu numaratoarele colegului @stereobit si le ia el de la mine ( ne cunoastem), cum doriti dvs Link spre comentariu
legionaru Postat Aprilie 2, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Ok, sa vedem cum evoluează covid-ul... Link spre comentariu
legionaru Postat Aprilie 6, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Se poate închide, mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate