daniels Postat Decembrie 17, 2020 Partajează Postat Decembrie 17, 2020 Acum 2 ore, okean a spus: Mai sanatos e " inima " de nuca uscata, se pune in rachiu [ tarie], da o culoare asemanatoare coniacului si un gust deosebit ! S-a marcat! Cand face nevasta cozonac adun partea aia Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 17, 2020 Partajează Postat Decembrie 17, 2020 Mai exact, ce este "inima" de nuca? Este miez de nuca sau chestia lamelara care desparte lobii miezului? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 17, 2020 Partajează Postat Decembrie 17, 2020 Partea lemnoasa dintre lobii miezului. Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 17, 2020 Partajează Postat Decembrie 17, 2020 Acum 4 ore, okean a spus: Partea uscata dintre miez, aia e partea utila, se recupereaza cand se sparg nucile... Dar numai de la nuci sanatoase, ca altfel e pacat de lichid. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 17, 2020 Partajează Postat Decembrie 17, 2020 Acum 2 minute, Ovidanie a spus: chestia lamelara care desparte lobii miezului Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Exact aia ! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Voi baga in votca. Cam cat sa fie? De la 10 nuci ajunge pentru 0,7 litri votca? Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Nu cred, o foita din aia are 2, 3g Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Acum 5 ore, Ovidanie a spus: Voi baga in votca. Cam cat sa fie? De la 10 nuci ajunge pentru 0,7 litri votca? Eu am pus de la 20 de nuci la un litru de tarie, incepe sa se coloreze dupa 2-3 zile, aroma se rafineaza in timp... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Decembrie 19, 2020 Partajează Postat Decembrie 19, 2020 (editat) Buna Puteti incerca si boabe de cafea.Iese ceva bun,va asigur. Spor tuturor Alex LE Se pare ca suntem offtopic. Editat Decembrie 19, 2020 de -Atlas- Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2020 Partajează Postat Decembrie 19, 2020 Ma tot gandesc...sa-l desfac ...sa nu-l desfac? Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Ce e înăuntru? Link spre comentariu
Alphsoo Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Sper ca sunteti de acord ca infuzia cu aschii de lemn nu are nici o treaba cu invechitul alcoolului in butoaie de lemn, lemn ce se comporta precum un burete lasand bautura sa intre lent in contact cu aerul din exterior iar in urma acestui fenomen apar o serie de reactii chimice, reactii ce transforma rachiul din vin in coniac sau cel de cereale in whisky. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 41 minutes ago, ratza said: Ce e înăuntru? Pare o cracuta de brad dupa tepi. Link spre comentariu
Postări Recomandate