Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

topic de prezenta

Vizitator

Postări Recomandate

• 7 luni mai târziu...
On 5/3/2020 at 5:01 PM, daniels said:

Acu o luna distilam si am pus intr- sticla niste aschii de stejar 

Asta e varianta inversa de facut Whiskey, cand nu ai butoi de lemn. In principiu e mai bine de facut in ceva de sticla decat plastic, alcoolul extrage chimicale din el. La distilat din "amestecate" merge. Daca ai din fructe, e mai reusit sa pui din lemnul speciei respective sau dominante  si daca e posibil si ceva din dud (crengi curatate si facute cat mai mici bucatele) 

As fi curios ce gust a avut...... 

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Daniels.Nu recomand nimanui recipiente din plastic pentru spirtoase!!Dizolva componenti din plastic si modifica la greu calitatile produsului.Deci NESANATOS!

Am patit-o intr-un an,demult.Facusem distilate de pruna,corcoduse si mere.Le-am bagat in bidoane de apa de 5l.Dupa vreo 5 luni abia,abia,reuseam sa le deosebesc!Numai zic de gustul alterat...

Aia cu aschiile de stejar e veche...Avea si varianta de fabrica,la brandy.Insa foloseau rumegus de stejar in tifon.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări