franzm Postat Aprilie 13, 2020 Partajează Postat Aprilie 13, 2020 (editat) Acum 9 ore, adrian_pic a spus: Un șofer de TIR român care întreba pe Facebook dacă a văzut cineva un mort de coronavirus a murit din cauza virusului "Un munte de om" (adica supraponderal, sedentar prin excelenta, cu o meserie foarte stresanta), "n-a fost niciodata bolnav" (în limbaj medical "bine compensat", adica cu majoritatea organelor functionând la limita sau peste), care probabil n-a fost la medic decât pentru minimul strict necesar (vizita medicala pentru carnetul de sofer). Reteta perfecta pentru dezastru. In situatia asta este o mare parte a populatiei. Covid-19 este doar picatura de la care s-a revarsat paharul. Pacat de cei doi copii. 1 oră în urmă, 12345 a spus: S-a modificat acceleratia gravitationala. Nu mai e 9.81 cum stiam noi. Probabil 10m/s^2. De vina sunt extraterestri. Sau templierii de pe insula stejarilor. Oamenii de stiinta britanici înca cerceteaza. Editat Aprilie 13, 2020 de franzm Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Ti-am modificat postul ca nu se incadreaza in politica forumului VASILE ce sa zic, apetisanta Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Ca'n bancul ala...senzatia conteaza ! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Aprilie 19, 2020 Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Buna Poi sa nu te dai jos de pe ea,decat sa mananci si sa bei apa,ori sa rabzi foame si sete. Spor tuturor si paste fericit tuturor. Alex Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 21, 2020 Administratori Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Am sters poza cu aia dotata ca nu se incadra in politica forumului(al sponsorilor) mai bine urmarim videouri cu minore chinezesti de pe youtube Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 21, 2020 Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Prezent , inclusiv in presa locala.... https://www.presasm.ro/video-cum-se-protejeaza-un-satmarean-de-covid19-oamenii-au-ramas-masca/ Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 21, 2020 Partajează Postat Aprilie 21, 2020 (editat) Vasile, astea-s de la chinezii au talent? Usiliteli, cam asa trebuiau sa arate medicii din spitale, n-am fi avut focarele de acum! Editat Aprilie 21, 2020 de icar Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 25, 2020 Administratori Partajează Postat Aprilie 25, 2020 ca tot e vorba de chinezi asa o sa ajungem si noi Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Cica albastru de metilen ar fi bun https://www.doctorulzilei.ro/medic-celebru-roman-trump-avea-dreptate-chiar-exista-in-farmacii-un-dezinfectant-ieftin-si-extrem-de-eficient-sub-forma-de-tablete-sau-injectabil/ Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Acum 22 minute, daniels a spus: Cica albastru de metilen ar fi bun Numai șpriț. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Sprit sa fie, spumege pocalul! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Acum 16 ore, Vasile a spus: ca tot e vorba de chinezi asa o sa ajungem si noi Buna Poi lui Vasile ii plac asiatecele. Nu e primul like al lui referitor la asta. Problema lor"toate arata exceptional" pana la 30 de ani. Nu stii care sunt minore si care nu(tot cum spunea Vasile mai sus). Spor tuturor. Alex P.S.Si mie-mi plac "subtirelele" astea.Aveam o colega inginera la sectia "L" Dej.Am poreclit-o Jorda. In Ardeal jorda este ceva foarte flexibil,la fel ca vita de vie. Dupa ceva vreme vine si-mi spune: -Stiu ce porecla mi-ati pus. -De unde? -Mi-a zis Florin(un coleg de-al ei,cu care lucram mai mult). Dupa asta nu a venit la noi,aproape deloc. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Au și asiaticii fete frumoase, în special thailandezele... Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Ai grija la tailandeze, ca vin si cu putulica, ideea e sa verifici inainte sa le duci in camera de hotel. Am vazut eu in filme... Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Acum 2 ore, daniels a spus: Cica albastru de metilen ar fi bun https://www.doctorulzilei.ro/medic-celebru-roman-trump-avea-dreptate-chiar-exista-in-farmacii-un-dezinfectant-ieftin-si-extrem-de-eficient-sub-forma-de-tablete-sau-injectabil/ Merge mult mai repede cu clor. Link spre comentariu
Postări Recomandate