Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

topic de prezenta

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 9 ore, adrian_pic a spus:

"Un munte de om" (adica supraponderal, sedentar prin excelenta, cu o meserie foarte stresanta), "n-a fost niciodata bolnav" (în limbaj medical "bine compensat", adica cu majoritatea organelor functionând la limita sau peste), care probabil n-a fost la medic decât pentru minimul strict necesar (vizita medicala pentru carnetul de sofer). Reteta perfecta pentru dezastru. In situatia asta este o mare parte a populatiei. Covid-19 este doar picatura de la care s-a revarsat paharul. Pacat de cei doi copii.

1 oră în urmă, 12345 a spus:

S-a modificat acceleratia gravitationala. Nu mai e 9.81 cum stiam noi. Probabil 10m/s^2.

De vina sunt extraterestri. Sau templierii de pe insula stejarilor. Oamenii de stiinta britanici înca cerceteaza.

Editat de franzm
Link spre comentariu
Acum 16 ore, Vasile a spus:

ca tot e vorba de chinezi asa o sa ajungem si noi

Buna

Poi lui Vasile ii plac asiatecele.

Nu e primul like al lui referitor la asta.

Problema lor"toate arata exceptional" pana la 30 de ani.

Nu stii care sunt minore si care nu(tot cum spunea Vasile mai sus).

Spor tuturor.

Alex

P.S.Si mie-mi plac "subtirelele" astea.Aveam o colega inginera la sectia "L" Dej.Am poreclit-o Jorda.

In Ardeal jorda este ceva foarte flexibil,la fel ca vita de vie.

Dupa ceva vreme vine si-mi spune:

-Stiu ce porecla mi-ati pus.

-De unde?

-Mi-a zis Florin(un coleg de-al ei,cu care lucram mai mult).

Dupa asta nu a venit la noi,aproape deloc.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări