adrian_pic Postat Aprilie 5, 2020 Partajează Postat Aprilie 5, 2020 Eu am gasit asta: Si chiar m-am uitat la standardul american ASTM F2100 si intradevar apare 0,1 microni. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 5, 2020 Partajează Postat Aprilie 5, 2020 De barn, a auzit careva? Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 5, 2020 Partajează Postat Aprilie 5, 2020 La 01.04.2020 la 22:03, cocochannel a spus: Eu zic sa facem prezenta aici, o data pe saptamana, ca sa nu ne trezim ca vorbim singuri. Nu este o idee rea, eu zic să "strigăm" catalogul la începutul lunii Iulie să vedem cine mai spune "Prezent!". Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 5, 2020 Partajează Postat Aprilie 5, 2020 o dat pe saptamana e in regula, numai daca ar putea sa renunte unii (cei mai ingroziti) la postari despre virus. e netul si toate televiziunile pline ochi. Link spre comentariu
VAX Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 S-a raspandit virusu in toata lumea. Cred ca circula cu avionu. https://www.rt.com/trends/china-coronavirus-sars-news/ Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Cu porumbeii, ce avion...? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Pe vremea când SMS -urile se trimiteau cu porumbeii virușii circulau mai greu, că nu erau avioane ca să bei cafeaua la Viena și după-amiaza să fii inapoi in țara de origine. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Da, dar acum avioanele sunt consemnate la sol, dar sobolanii cu pene zboara nestingheriti... Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Acum 15 minute, doru3160 a spus: Da, dar acum avioanele sunt consemnate la sol, dar sobolanii cu pene zboara nestingheriti... Nu toate avioanele, alea care duc culegătorii de şparanghel, sunt bine merci... Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Da, de parca alea au facut inconjorul pamantului, si daca nu erau alea, nu mai era covid...asta e din ciclul stau pe prispa. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Acum 21 minute, alcon a spus: Nu toate avioanele, alea care duc culegătorii de şparanghel, sunt bine merci... Tovarasu' supleant, de ce nu te legi si de avioanele care vin zilnic in Europa din Wuhan si alte orase din China si care aduc echipament medical? Nu Germania a fost focarul de infectie! Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 "Hai, bos, e doar o gripă." Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 1 oră în urmă, alcon a spus: Nu toate avioanele, alea care duc culegătorii de şparanghel, sunt bine merci... Vezi ce-nseamna sa ai sparanghelu cât trebuie? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Acum 1 oră, ratza a spus: "Hai, bos, e doar o gripă." asa zice si Jair Bolsonaro, presedintele Braziliei, asa zicea si soferul asta de tir: Un șofer de TIR român care întreba pe Facebook dacă a văzut cineva un mort de coronavirus a murit din cauza virusului P.S. Apropo, ne verificam greutatea acum ceva posturi, deci sa actualizez: +1 kg !!!! (+3 in total) Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 13, 2020 Partajează Postat Aprilie 13, 2020 Acum 8 ore, adrian_pic a spus: P.S. Apropo, ne verificam greutatea acum ceva posturi, deci sa actualizez: +1 kg !!!! (+3 in total) S-a modificat acceleratia gravitationala. Nu mai e 9.81 cum stiam noi. Probabil 10m/s^2. E doar ajustare din formula, noi suntem tot aia. Link spre comentariu
Postări Recomandate