Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

EL84 PP DIY, OPT Edcor

saptemari

Postări Recomandate

Vand amplificatorul din imagini.

Este un EL84 PP cu redresare cu tub si cu intaziere pe primarul trafului de retea. Are sursa de curent constant in catozii finalelor (cu LM317). In partea de preamplificare ECC802S Tesla, finalele sunt EL84 Sovtek. Socul este dual mode (o bobina in faza pe ramura pozitiva si o bobina in antifaza pe ramura negativa). Condensatorii folositi in sursa sunt Solen nepolarizati, la anodul triodei din preamplificare electrolitici Nichicon. Potentiometrul de volum Tocos Cosmos. Restul componentelor se pot vedea.

Carcasa este facuta de colegul nostru cristinel_bm si este vopsita electrostatic dupa cum vedeti in imagini.

Amplificatorul l-am construit eu. Pretul este de 2200 de lei si cred se justifica pe deplin daca luati in calcul doar materialele. Plus ca arata excelent. Puteti sa faceti si ce modificari ati dori, spatiu e suficient.

Va rog sa stergeti orice alt anunt pe care l-as avea la rubrica vanzari sau cumparari. Multumesc.

IMG_9040.JPG

IMG_9041.JPG

IMG_9042.JPG

IMG_9039.JPG

Editat de saptemari
Link spre comentariu

E timpul sa plece, nu il vrea nimeni?

Este construit cu piese de calitate, suna foarte bine, arata excelent.

Configuratie UL

4 x EL84M Sovtek

2 x ECC802S Tesla

1x GZ34 Mullard

Pot 25 ohmi PIHER

Cond. de cuplaj Ampohm pio

Primul condensator in sursa Obbligato MKP in oil

Ua EL84 = 290V

Ua ECC802S = 235V (anodul de sus)

Un astfel de proiect implica un cost mai ridicat decat pretul cerut.

ECC802S EL84M.jpg

Editat de saptemari
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări