saptemari Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 (editat) Vand amplificatorul din imagini. Este un EL84 PP cu redresare cu tub si cu intaziere pe primarul trafului de retea. Are sursa de curent constant in catozii finalelor (cu LM317). In partea de preamplificare ECC802S Tesla, finalele sunt EL84 Sovtek. Socul este dual mode (o bobina in faza pe ramura pozitiva si o bobina in antifaza pe ramura negativa). Condensatorii folositi in sursa sunt Solen nepolarizati, la anodul triodei din preamplificare electrolitici Nichicon. Potentiometrul de volum Tocos Cosmos. Restul componentelor se pot vedea. Carcasa este facuta de colegul nostru cristinel_bm si este vopsita electrostatic dupa cum vedeti in imagini. Amplificatorul l-am construit eu. Pretul este de 2200 de lei si cred se justifica pe deplin daca luati in calcul doar materialele. Plus ca arata excelent. Puteti sa faceti si ce modificari ati dori, spatiu e suficient. Va rog sa stergeti orice alt anunt pe care l-as avea la rubrica vanzari sau cumparari. Multumesc. Editat Aprilie 1, 2020 de saptemari 3 Link spre comentariu
saptemari Postat Aprilie 2, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Numarul meu de telefon este 0722 684 324 Link spre comentariu
saptemari Postat Aprilie 3, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2020 valabil Link spre comentariu
saptemari Postat Aprilie 4, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2020 Prețul este mai mult decât decent, dar accept și o mica negociere. Suna foarte placut! Link spre comentariu
saptemari Postat Aprilie 6, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2020 (editat) E timpul sa plece, nu il vrea nimeni? Este construit cu piese de calitate, suna foarte bine, arata excelent. Configuratie UL 4 x EL84M Sovtek 2 x ECC802S Tesla 1x GZ34 Mullard Pot 25 ohmi PIHER Cond. de cuplaj Ampohm pio Primul condensator in sursa Obbligato MKP in oil Ua EL84 = 290V Ua ECC802S = 235V (anodul de sus) Un astfel de proiect implica un cost mai ridicat decat pretul cerut. Editat Aprilie 6, 2020 de saptemari Link spre comentariu
saptemari Postat Aprilie 8, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Pret 1700 de lei, fara tuburi Link spre comentariu
saptemari Postat Aprilie 8, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Multumesc, se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate