david321 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Caut o persoana apta sa îmi construiască un tahometru digital pentru un magnetofon rostov 105, vreau sa îmi facă montajul finit urmând ca eu sa îl adaptez la mag, am cunoștințe medii de electronica și pot adapta montajul dacă mi se oferă punctele de legătură. Nu este posibila trimiterea prin posta /curier a magului deoarece locuiesc într-o zona rurala unde coletele ajung greu sau chiar deloc. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 http://www.alexandrugroza.ro/lumeatuburilor/me/tahograf.html Uite un proiect Link spre comentariu
david321 Postat Aprilie 1, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Îl știu dar nu am posibilitatea executării cablajului și procurarea pieselor necesare. Link spre comentariu
GEORGESCU GABRIEL Postat Aprilie 22, 2020 Partajează Postat Aprilie 22, 2020 eu caut sa cumpar Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Daca aveti curaj...aliexpress!Apoi sa va faca cineva adaptarea modulului. Link spre comentariu
expert Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 pot sa ajut eu cu executia tahografului, cel prezentat in link sau altul, daca aveti o schema preferata! detalii pe privat! Link spre comentariu
bigpriap Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Asta l-am facut eu acum mai multi ani - dupa mine cea mai ieftina si buna varianta. Am postat inclusiv soft-ul pe un site ce a disparut acum, insa cred ca mai am detaliile. Am recidivat cu unul la care am facut si goto 0, modul telecomanda inclus montat pe un E004. Ca parere, si eu am plecat de la rostov, soiuz.care reglate OK daca capetele sunt bune sunt suficiente pentru inceput. In scurt timp o sa iti doresti mai mult, role mari si atunci cea mai buna alegere un rusesc din seria 0. Olimp incepand cu 004 au contor inclus VFD, , celelalte au un vu-metru superb cu tub cum am mai vazut numai la un tester Nakamichi , o mecanica fara moarte care are grija de banda, e peste revox B77, dupa parerea mea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum