Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut electronist pentru tahometru digital rostov 105

david321

Postări Recomandate

Caut o persoana apta sa îmi construiască un tahometru digital pentru un magnetofon rostov 105, vreau sa îmi facă montajul finit urmând ca eu sa îl adaptez la mag, am cunoștințe medii de electronica și pot adapta montajul dacă mi se oferă punctele de legătură. Nu este posibila trimiterea prin posta /curier a magului deoarece locuiesc într-o zona rurala unde coletele ajung greu sau chiar deloc. 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Asta l-am facut eu acum mai multi ani - dupa mine cea mai ieftina si buna varianta. Am postat inclusiv soft-ul pe un site ce a disparut acum, insa cred ca mai am detaliile. Am recidivat cu unul la care am facut si goto 0, modul telecomanda inclus montat pe un E004. Ca parere, si eu am plecat de la rostov, soiuz.care reglate OK daca capetele sunt bune sunt suficiente pentru inceput. In scurt timp o sa iti doresti mai mult, role mari si atunci cea mai buna alegere un rusesc din seria 0. Olimp incepand cu  004 au contor inclus VFD, , celelalte au un vu-metru superb cu tub cum am mai vazut numai la un tester Nakamichi , o mecanica fara moarte care are grija de banda, e  peste revox B77, dupa parerea mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări