Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware P75-2841V6.0 cu ecran V320BJ8-Q01 Rev.C1

myshu2006

Postări Recomandate

Eu am un Vinchi cu aceeasi placa de baza pe care este soft de AKAI AKTV3225 si este posibil ca tot eu sa-l fi scris luandu-l de pe kazmielecom. Totul OK dar nu imi gaseste toate canalele. Am observat ca nici limba romana nu are si mi-e teama ca nu scaneaza toata banda folosita in Romania. Am incercat rescrierea dar acelasi lucru. Ce e de facut?

Editat de Panaite Paul
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil75

13

• Florinel TV

12

• cornel1962

12

• iuliantv

10

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...

buna seara am un tv vinchi model  placa baza p75-2841v6.0   am avut placa arsa si am cumparat alta  am montat-o si imi arata imaginea  rasturnata am incercat in service  panel  mirror  era of  am dat on dar nu ramane salvat ce pot face   va multumesc.....

Link spre comentariu
Acum 13 minute, indianu a spus:

buna seara am un tv vinchi model  placa baza p75-2841v6.0   am avut placa arsa si am cumparat alta  am montat-o si imi arata imaginea  rasturnata am incercat in service  panel  mirror  era of  am dat on dar nu ramane salvat ce pot face   va multumesc.....

nu puteti salva la unele,chiar daca optiunea e activa,sau la unele e ceva mai complicat cu memorarea,

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
La 03.05.2024 la 15:47, Vector a spus:

Buna ziua!

Se poate reposta?

Multumesc!

Va salut,... mai are cineva softul pentru acest tv ? 

Varianta pentru USB !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări