Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Acum 1 oră, Faust2018 a spus: Pe schema mea ECC83 defazor ECC81 amplificator de semnal ECC82 repertoare catodice Domnule ai deschis acest subiect pe data de 1Aprilie dar citatul este din data de astăzi. Chiar și așa schema asta poate funcționa dacă știm să punem valori pentru componente. Editat Aprilie 7, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Acum 18 minute, valderama a spus: Domnule ai deschis acest subiect pe data de 1Aprilie dar citatul este din data de astăzi. Domnule...... eu vă întreb dacă acum ECC83 este defazor? Nu am făcut nici o glumă, am uitat să desenez o rezistența. Pe aceasta cale vă mulțumesc pentru că mi-ați atras atenția, oricum în realizarea practică nu lucram cu schema, aveam rezistența lipsă in cap, nu pe schema cu rezistența lipsă. Editat Aprilie 7, 2020 de Faust2018 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Acum 6 minute, miticamy a spus: Corect. Am și scris o erată, îmi asum greșeala din schema postată inițial, am uitat să desenez o rezistența. Nimeni nu este perfect.... se mai întâmplă. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) @miticamy Scoateți C1 din circuit(a doua situație) și aplicați 0,1Hz sinus pe intrare așa vedem și noi ceva(axa de timp 0,4s). Editat Aprilie 7, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Stiti ce nu inteleg eu,de ce pentru etajele finale cu KT88 trebuiesc asa de multe etaje de amplificare"in fata" daca acest tub este mai "vrednic" avand panta S=11.5-mA/V(tetroda)12mA/V(trioda) comparativ cu alte tuburi si chiar cu EL34??... Dl.Viorel,schema nu este cumva de la BEARD P-100 MkII cu oarece modificari ? Editat Aprilie 7, 2020 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Acum 27 minute, LMOlimpiu a spus: Stiti ce nu inteleg eu,de ce pentru etajele finale cu KT88 trebuiesc asa de multe etaje de amplificare"in fata" daca acest tub este mai "vrednic" avand panta S=12mA/V comparativ cu alte tuburi si chiar cu EL34??... Dl.Viorel,schema nu este cumva de la BEARD P-100 MkII cu oarece modificari ? Da Uite..... și alții mai greșesc.... tensiunile notate la ieșirea sursei anodice. Editat Aprilie 7, 2020 de Faust2018 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Cum funcționează repetoarele astea !? ECC82..., ai pretenția probabil că scoți ceva din finalul ăsta 4xkt88 în clasa A Nu am văzut până acum un astfel de repetor configurat cu tub !!!, halal !. Rămân la data 1Aprilie cu schema asta "grozavă". Evident repetoare pe catod VAX !-VAX!, o glumă ! Ai idee ce ai uitat să reprezinți aici ?! PS Mai bine declară schema asta din deschidere subiect păcăleală de 1 Aprilie !, o farsă. Editat Aprilie 7, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) " Stiti ce nu inteleg eu,de ce pentru etajele finale cu KT88 trebuiesc asa de multe etaje de amplificare"in fata" daca acest tub este mai "vrednic" avand panta S=12mA/V comparativ cu alte tuburi si chiar cu EL34??..." Pai vedeți în foile de catalog cât trebuie să fie Vi în G1 KT88 și EL34 pentru a putea livra puterea x Acum 5 minute, valderama a spus: Cum funcționează repetorul asta ?, ai pretenția ca scoți ceva din finalul ăsta în clasa A Va răspund după ce o să îmi răspundeți la întrebarea dacă acum, după ce am pus erata, ECC83 este defazor sau nu. Sau..... poate nu vă mai răspund deloc, că nu mi-ați răspuns nici la șocul vieții care poate susține 330mA, în plus..... tonul face muzica, aveți un ton cam dezacordat în ultimul timp. Editat Aprilie 7, 2020 de Faust2018 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Cam așa se configurează Șefu un repetor pe catod cu ECC82 de sine stătător, să ții minte ! da. În schema aia de 1 Aprilie trebuia să vedem prima situație din imagine ! clar da ? Ce caută prostia asta în schemă ?!, evident fals repetor distonant nepotrivit. Dacă ai neclarități... studiezi mai jos un repetor pe catod cu ECC82 (fără inovații...). Editat Aprilie 7, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Acum 1 oră, valderama a spus: Cam așa se configurează Șefu un repetor pe catod cu ECC82 de sine stătător, să ții minte ! da. În schema aia de 1 Aprilie trebuia să vedem prima situație din imagine ! clar da ? Ce caută prostia asta în schemă ?! Dacă ai neclarități... studiezi mai jos un repetor pe catod cu ECC82 (fără inovații...). Șefu.... am spus.... chiar mă crezi prost? Aia... da..... a fost o capcană, cum rămâne cu defazorul și socul de 330mA? Vrei să mă filmez când desenez schema de la BEARD P-100 fără să am nimic în fața? Prost mă mai crezi...... Editat Aprilie 7, 2020 de Faust2018 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Acum 3 ore, valderama a spus: PS Mai bine declară schema asta din deschidere subiect păcăleală de 1 Aprilie !, o farsă. Editat Aprilie 7, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Acum 4 ore, Faust2018 a spus: Nu am făcut nici o glumă, am uitat să desenez o rezistența. Pe aceasta cale vă mulțumesc pentru că mi-ați atras atenția, oricum în realizarea practică nu lucram cu schema, aveam rezistența lipsă in cap, nu pe schema cu rezistența lipsă. ... Am și scris o erată, îmi asum greșeala din schema postată inițial, am uitat să desenez o rezistența. Nimeni nu este perfect.... se mai întâmplă. No comment Editat Aprilie 7, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Declar că nu am habar cum arată schema unui repetor catodic care are impedanța mică de ieșire sau repetor catodic prin care se poate regla și tensiunea de negativare pentru tuburile finale, cum se folosește la amplificatoarele McIntosh sau Ampeg. Sunt un mare dobitoc PS Mi-am adus aminte că aceste două repetoare le-am făcut de foarte multe ori, cum dracu de am uitat pe 1 Aprilie cum arată un repetor catodic, pe primul l-am făcut de n ori în loop send, la amplificatoarele pentru chitară Al doilea îl folosesc la preuri hi-fi, bine... zic eu hifi, că nu știu dacă sunt hifi, ăsta are distorsiuni mai mici. Astea ar fi preferatele mele. Editat Aprilie 7, 2020 de Faust2018 Link spre comentariu
tm07uxo Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Daca va fi un proiect fara limita la buget ... sper ca si componentele pasive vor fi de calitate audiofile rezistente AN, AB, Kiwame, Holco, ....etc. idem si condensatoarele de cuplaj , exclus condensatoarele regina forumistilor de la noi WIMA... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum