Radu Crisan Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Salutare forumisti. In primul rand daca postarea mai exista sub alta forma rog moderatorii sa o stearga. As dori sa deschid acest topic pentru a fi de ajutor celor ce au nevoie sa realizeze un controler PWM pentru motor de curent continuu de putere (850W in cazul meu). Motivul principal este ca mi-a cedat controlerul original de pe freza Optimum BF20L si ca orice mester am decis sa fac altul mai bun pe care sa-l pot controla direct din Mach 3. In prima faza m-am gandit la tranzistoare IGBT pe urma mi-am mutat antentia spre MOSFET-uri. Problemele cu care ma confrunt in acest moment sunt urmatoarele: - puterea maxima disipata pe tranzistorul de comanda (ceva fie nu-mi mai amintesc cum trebuie fie nu mai stiu) - puterea maxim controlabila de tranzistor, fara ca acesta sa iasa din graficul tensiune-curent Daca aveti o schema functionala la puterea asta sau mai mare ar fi super daca puteti s-o postati. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
myshyk Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Ai incercat cu un regulator de turatie recuperat de la o masina de gaurit, flex, aspirator, de putere adecvata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum