Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dispozitiv pentru scaderea virulentei virusilor

vsurducan

Postări Recomandate

Acum 29 minute, Stefan a spus:

Se știe că odihna este benefică

Ce simplu ar fi sa fie asa!

Acum 29 minute, Stefan a spus:

sau nu îi putem demonstra efectele, prin cunoștințele acumulate, atunci nu înseamnă că acestea nu există.

Pai taman asta ziceam mai sus, efectele se pot demonstra imediat! Nu sunt, nu e bun, ce sa demonstram altceva??! Intr-o vreme, acum citva ani, erau la moda aparatele cu lumina colorata, aproape panaceu universal. Lumea a dat navala (punind si banul jos!!), dar  treaba s-a fisiit repede. Oare de ce?

Editat de icar
Link spre comentariu

Dacă vsurducan a pierdut atâta timp pentru o PD1A atunci tot respectul, majoritate păcălelilor din ziua de azi sunt lucruri total banale.

Oricum omul nu pretinde nimic in schimbul documentului postat așa că nici noi nu il puteam acuza interese meschine.

@icar dacă eu fac dispozitivul și după utilizare lui problema mea se rezolvă? Astfel demonstrați ca dispozitivul e bun sau nu?

Și după faceți și dvs. dispozitivul și nu se rezolvă problema? Ce concluzie trageți?

Eu mint și problema nu s-a rezolvat, eu nu mint dar problema a fost rezolvată de la sine sau dispozitivul "funcționează" doar la anumite persoane ce cred in puterile "miraculoase" ale dispozitivului?

Odihna (din timpul somnului) la timpul ei, este cel mai bin tratament. Degeaba tragem toată viața ca un caine și la bătrânețe, dupa ce suntem bolnavi, ne tratăm cu somn.

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Tot acum citva ani, aparusera niste dispozitive care emiteau unde cu lungime de unda foarte mare, cam 7 m, asa zisa radiatie de fond teluric. Da, si dispozitivul avea o antena de emisie de ...2 cm! Se spunea si atunci, ca prin cunostintele actuale nu stim...asa si pe dincolo, bla, bla, bla. Dar recenzii favorabile cit cuprinde...placebo! Acu, a uitat lumea de ele!

E simplu sa faci aparatul, e simplu de testat!

Ne spunem parerea dupa.

Eu, cel putin, nu l-am acuzat de interese meschine. Am spus ca trebuie testat, si vorbim dupa!

Nostalgiv, UV si caldura distrug teaca de grasime a virusului, descompunind apoi proteina.

Editat de icar
Link spre comentariu

Problema e cum poate o expunere limitată (porţiuni ale corpului) să omoare viruşii care sunt de obicei localizaţi la nivelul organelor interne ???  Dacă eu am de aexmplu plămânii plini de bacterii şi viruşi şi îmi expun doar spatele, mâinile, sau picioarele la lumina roşie a dispozitivului, ce efect poate avea asupra viruşilor din plămâni ???  Că nu poate fi vorba de o penetrare atât de mare a radiaţiei luminoase....iar viruşii nu se plimbă toată ziua prin capilare, ca să zici că-i omori ,,din mers,, în timp ce circulă prin sistemul circulator.

Link spre comentariu
La 02.04.2020 la 9:12, icar a spus:

cu lungime de unda foarte mare, cam 7 m, asa zisa radiatie de fond teluric.

Hai ca acum am vazut ca am scris o prostie! Deci, rectific (ca in postul de mai sus nu mai pot corecta). Se va citi asa:

"cu lungime de unda mare, corespunzatoare frecventei de 7 Hz, adica cam 43 de km."

Va trebui sa recitesc mai atent cind scriu de pe telefon, vad ca am facut o gramada de greseli de ortografie....

Link spre comentariu
La 02.04.2020 la 9:06, Stefan a spus:

Astfel demonstrați ca dispozitivul e bun sau nu?

Nu neaparat, pentru ca la un singur caz intram in sfera coincidentelor!  E la mintea cocosului, nu?

Link spre comentariu

Atitea cit e nevoie sa depaseasca bariera coincidentelor si a fenomenului placebo. Adica, exact atitea cit e folosesc medicii in testarea unor medicamente. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări