vsurducan Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Buna ziua, Ma adresez in special electronistilor din Suceava si zonele limitrofe unde situatia se inrautateste. Am atasat acestui mesaj intructiunile complete pentru realizarea unui dispozitiv relativ simplu pentru micsorarea virulentei virusului pandemic. Aparatul consta intr-un generator modulat de frecventa. Campul electromagnetic se aplica fie prin intermediul unui LED rosu de putere (10-30W, 620-690nm) fie printr-o matrice de LED-uri construita din LED-uri rosii individuale (mW pana la 3W), fie prin intermediul a doi electrozi realizati din teava de cupru de 15mm sau 22 mm diametru cu lungime de 100mm care se tin in palma de catre pacient sau electrozi similari tratamentelor de electroterapie realizati din tabla de plumb de 2mm grosime (30x40mm) care se aplica pe corpul pacientului in cazul in care acesta este in stare grava. In cazul utilizarii electrozilor, prototipul descris nu are protectie la scurtcircuit, a fost conceput doar pentru LED-uri, insa intuiesc ca acestea se vor gasi cu dificultate in aceasta perioada, electrozii fiind o solutie de compromis. Functionarea aparatului a fost verificata pe doua tipuri de bacterii Klebsiella si E.Coli prin aplicare localizata a luminii in zona vezicii urinare a pacientului. Nu s-au facut verificari pe virusi pentru ca nu am gasit nici un medic virusolog sau microbiolog in Romania dispus sa o faca, il caut in continuare si sper sa gasesc unul care sa faca si altceva decat sa povesteasca. Aparatul este din categoria aparaturii medicale si in mod normal nu poate sa-l produca oricine. Tinand cont insa de conditiile speciale in care ne aflam, daca se respecta toate instructiunile din materialul atasat: alimentarea dispozitivului pe durata tratamentului NUMAI DIN ACUMULATOR si mentinerea unei distante de siguranta intre LED-ul de putere si pacient (2-3cm) pentru a evita arderea pielii acestuia, intuiesc ca exista sanse foarte bune pentru recuperarea bolnavilor in stadiul 1 si 2 al infectiei si nu numai. Ar tebui realizat un numar mare de astfel de aparate, sau o incapere aferenta fiecarui spatiu de tratament avand intregul sistem de iluminare realizat din LED-uri rosii, modulate cu acest aparat in care sa stea bolnavii in carantina un timp cumulat zilnic de cel putin o ora. O sedinta de tratament nu dureaza mai mult de 10-20min. Autorul acestui aparat nu poate fi tras la raspundere pentru intelegerea gresita a modului de functionare, realizare sau exploatare a acestui dispozitiv, situatie care poate produce decesul vre-unui pacient. Sunt dispus sa raspund numai la intrebari pertinente si la obiect puse de oameni care inteleg principiile de baza ale electronicii si restrictiile impuse de constructia de aparatura medicala. multumesc RAFAEL.v01b.pdf 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Mulțumesc mult pentru postare. Știu că vor fi multi care vor da cu pietre dar trebuie asumat și asta. Eu o să îl construiesc sigur și vom vedea. Nu cred că am 74ls14 din păcate și nici efd108 dar sper sa găsesc. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Timpenie mai mare încă nu am văzut postata pe forum. Ba, stai, parca mai era nu-stiu-ce aparat de vindecare folosind lumina colorata. Mai mult decit un efect placebo nu va obține nimeni cu jucăria asta. 1 Link spre comentariu
puriu Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Este si un efect bun. Ii tine acasa pe constructori. 3 Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Acum 58 minute, sesebe a spus: Timpenie mai mare încă nu am văzut postata pe forum. Ba, stai, parca mai era nu-stiu-ce aparat de vindecare folosind lumina colorata. Mai mult decit un efect placebo nu va obține nimeni cu jucăria asta. Ideea nu este nouă şi nu este tâmpenie, eu am citit despre aşa ceva prin anii '80, dar, conceptul a fost înăbuşit din faşă de purtătorii de diagonală şi stele pe sub cămaşă. Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Un 10.000V pe cei doi electrozi...mor virusii imediat. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Da, da, si marmota invelea ciocolata in staniol. Dati-i inainte atunci si sper sa ramineti sanatosi. Problema este ca nu poate fi verificata in nici un fel eficacitatea. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Acum 52 minute, sesebe a spus: Problema este ca nu poate fi verificata in nici un fel eficacitatea. Nici nu se va dori, deranjează anumite interse egoiste. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Documentul prezentat de dl Surducan este realizat cu profesionalism. Toate etapele necesare unui astfel de document sunt prezente. Introducere, cuprins, referinte, etc. Jos palaria dl @vsurducan! Un singur lucru lipseste, ceea ce denota o oarecare inconsistenta, si anume o referinta medicala verificabila a acestui paragraf: "Rafael-01 reduce numărul bacteriilor din coloniile supradezvoltate din organism până la nivelul la care acestea sunt distruse de sistemul imunitar al pacientului şi nu mai pot fi detectate prin analize de laborator." Aveti o referinta pentru aceasta afirmatie? Ceva care sa determine cum lumina rosie (cu frecventa, modulatie, etc) face sa distruga bacteriile. Multumesc! Link spre comentariu
ecu Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Acum 17 ore, sesebe a spus: Timpenie mai mare încă nu am văzut postata pe forum. Ba, stai, parca mai era nu-stiu-ce aparat de vindecare folosind lumina colorata. Mai mult decit un efect placebo nu va obține nimeni cu jucăria asta. asa or fi spus si acum 130-140 de ani aia care nu credeau ca poti zbura cu un aparat mai greu decat aerul:)) Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Ia spune, câte dispozitive din astea ai văzut prin spitale ??? Că la cât de disperată e situaţia acum, s-ar presupune că ai face o avere construind dispozitive din astea ,,minune,,....iar primii care l-ar vinde ar fi ghici ? Chinezii, bineînţeles.Dar cum nu am văzut pe Aliexpress dispozitive din astea, presupun că-s prea proşti şi încă n-au aflat de invenţia de pe Elforum... Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Terapii cu incalzire locala cu infrarosii ,cu ultrasunete sau cu UV se fac de mult timp.Nu-mi dau seama pe ce principiu actioneaza aparatul. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 (editat) @validae În spitalele nu există nici măști sau alte echipamente de protecție. Există foarte multe terapiile alternative ce nu există în spitalele însă unele din ele chiar au efecte benefice. @BRANCA în primul rând dispozitivul acționează pe.principiul somnului. Se știe că odihna este benefică. Dacă nu-i cunoaștem "principiul" sau nu îi putem demonstra efectele, prin cunoștințele acumulate, atunci nu înseamnă că acestea nu există. Sunt convins că @vsurducan nu are o afacere cu piese vechi sau LEDuri roșii și nici nu pare genul de om (daca este vorba de acel Vasile Surducan) ce vinde "spiriduși" la prețuri fabuloase. Cât vă costă să încercați? Doar 1-2 ore lipsă de pe ELFORUM și câteva piese ce oricum adunau praf. Editat Aprilie 2, 2020 de Stefan Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Ultravioletele distrug virușii la sigur.Băncile dezinfectează bancnotele cu UV.Informație primită dintr-o sursă sigură. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Ecu, nu e acelasi lucru. Acum se poate experimenta imediat o idee revolutionara, rezultatele aratind rapid daca e o himera sau un adevar. Am experimentat citeva dispozitive aparute in timp. Din pacate, in afara de placebo, nici un rezultat concret. Nu spun ca acest dispozitiv este bun sau nu, spun ca poate fi incercat si studiate rezultatele. Nu e greu deloc. Avind in vedere data postarii, sper sa nu fie un dispozitiv din categoria PD1A. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum