stefanpecsi Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Buna tuturor!Am acest telefon ,din titlu,care se restarteaza in continuu.Oare are nevoie de softare,se poate softa si cum?Ca la televizoare ma mai pricep,da la telefoane nu am facut inca...Multumesc . Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Martie 31, 2020 Autor Partajează Postat Martie 31, 2020 Poze,,... Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Martie 31, 2020 Autor Partajează Postat Martie 31, 2020 Pe capac,am lipita o bucata,un capat de folie,care intra pe placa de jos,care are microfonul si difuzorul,e rupta...Dar nu cred ca asta ar fii cauza restartului... Link spre comentariu
diddygy Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 (editat) Fimrware ai aici link: http://www.mediafire.com/file/pydj98hqdsrjjvv/Kazam_Trooper_2_45_MT6572_4.2.2.zip/file https://spflashtools.com/windows/sp-flash-tool-v5-1952 Iti mai trebuie driver restul le faci tu pe risk tau .... Editat Mai 13, 2020 de diddygy Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 13, 2020 Autor Partajează Postat Mai 13, 2020 Va multumesc tare mult,o sa-i dau la cineva sa il faca,ca eu mai mult la televizoare fac.Multa sanatate,merci! Link spre comentariu
diddygy Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Daca te uiti la video de 10 -20 ori ai sa intelegi si il poti face si tu faza e sa ai incarcata bateria la tel 100% Daca nu te descurci te pot ajuta eu gratis prin TeamViewer. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 14, 2020 Autor Partajează Postat Mai 14, 2020 Bine,mai bine accept ajutorul dvs.intr-o zi cind aveti timp si dvs,simbata daca ar fii ok??Dar ce trebuie sa pregatesc -sa instalez pe laptop pina atunci?Deci un lucru am inteles sa fie bateria incarcata full... Link spre comentariu
diddygy Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Da, desigur, nu e problema. Imi scrieti in PM si va ajut cu placere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum