Marian Iftode Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Buna seara ! Am cumparat de la un bazar ( fara garantie) la mana a doua cu incarcare de la retea, dar din pricina ca sotia mea a lasat-o neasigurata pe masa, cand m-am intors de la servici, am gasit partea din spate desfacuta exact unde sant circuitele electrice si am vazut ca piesa de baza , puntea redresoare de tipul DB 207S avea un terminal rupt si unul din firele care veneau de la priza montata pe capacul din spate la fel este desfacut. Lanterna este de tipul FLASHLIGHT(PLUS) LS 1298 . Va rog o ideie cu ce as putea inlocui puntea defecta, deoarece alta defectiune nu are. Multumesc foarte mult Link spre comentariu
validae Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 (editat) Cu orice punte care suportă 1000V la un curent de 2A, de exemplu https://www.tme.eu/en/details/rs207/flat-single-phase-diode-bridge-rectif/dc-components/sau 2KBP10M. Sau cu patru diode de 2A/1000V. Editat Martie 31, 2020 de validae Link spre comentariu
Marian Iftode Postat Aprilie 1, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Va multumesc d-le Validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum