fane Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Am un osciloscop rusesc Oml2m la care sa dus baza de timp nu mai baleiaza spotul pe orizontala as vrea sa il repun in functiune numai pentru ca ocupa spatiu putin si e analogic mai am un hantek 5202 si un rus ci 83 dar cu inalta dusa.Am vazut un oml vai mama lui prafuit la vinzare acum 2 saptamini dar nu il mai gasesc, l-as lua pentru organe daca e tot 2m ma puteti ajuta sa gasesc topicul? Link spre comentariu
validae Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Dacă scrieţi în bara de căutare numele acelui osciloscop, exact cum era scris în topicul respectiv, aveţi şanse să găsiţi topicul. Link spre comentariu
fane Postat Martie 30, 2020 Autor Partajează Postat Martie 30, 2020 Am cautat mai in toate topicurile de la vinzari si nu il mai gasesc nu retin exact cum era scris il avea cineva la un loc cu alte vechituri Link spre comentariu
fane Postat Aprilie 2, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2020 L-am luat serios la puricat și în prima faza am găsit un tranzistor dublu K1HT591E cu scurt b e la unul din tranzistori are un coleg pe forum dar vad ca nu a mai întrat de ceva timp i-am dat pm în caz ca nu mai are unde as putea găsi data sheetul am tot cautat dar nimic despre el? Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 (editat) https://prom.ua/p293391360-159nt1a-priemka-matritsa.html In principiu doi tranzistori imperecheati.Are Usilitel pe stoc.Altfel s-ar putea inlocui cu 2 tranz BC547-548,lipite capsulele una de alta.Evident solutia de fabrica e mai buna dpdv al stabilitatii termice. Evident ca solutia cu 2 BC necesita imperecherea tranz. Editat Aprilie 2, 2020 de BRANCA Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Am uitat sa va specific ca trebuie sa apasati pe scrisul albastru vse opisanie Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Vad ca Usilitel e activ.NOS BAZAR... Link spre comentariu
fane Postat Aprilie 3, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Am vb deja cu dinsul dar momentan a oprit livrările din cauza corona e coada mare la dinsul la posta și omul se protejează e normal în condițiile astea Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Pentru proba acum faceti cum v-am spus.Doi tranz lipiti cu superglue fata in fata.BC547-548.Imperecheati.In link aveti dispunerea terminalelor.Eventual daca e dus din cip numai un tranz puteti sa-i masurati beta.Asta ca sa faceti o replica asemanatoare. Link spre comentariu
fane Postat Aprilie 3, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2020 În link e greșită dispunerea pinilo asta nu e o problema am încercat dar mai e ceva dus documentația e în limba maghiara și eu o vb de ma dor miinile oricum nu reușesc sa identific pe sch oscilatorul pe pentru baza de timp bănuiesc ca mai am dusa o dioda tunel probabil în etajul formator de semnal rampa dar oricum nu am găsit nicăieri semnal pentru baza de timp asta ver cu ale osciloscop Link spre comentariu
fane Postat Aprilie 4, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2020 am reusit in principiu sa il fa dar rebuie sa gasesc componente originale Link spre comentariu
Kosmin Postat Aprilie 4, 2020 Partajează Postat Aprilie 4, 2020 Acum 21 ore, fane a spus: nu reușesc sa identific pe sch oscilatorul pe pentru baza de timp bănuiesc ca mai am dusa o dioda tunel probabil în etajul formator de semnal rampa dar oricum nu am găsit nicăieri semnal pentru baza de timp asta ver cu ale osciloscop V10 din schema de mai jos(in zona din stanga sus) e dioda tunel a bazei de timp, nu va speriati daca pe ohmetru o sa o gasiti "ca un scurt" https://vrtp.ru/index.php?s=d70c49e0418b7c53684b22abb7132227&act=Attach&type=post&id=686924 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum