shurubel Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 Am facut rost de motorasul asta de 220v. Nu stiu cum sa il conectez la cele 3 fire din conector. Si mai solicit pareri despre ''posibilitatile'' lui- ar merge sa il pun ca sa invarta un compresor?sau ce utilizari as putea ca sa ii gasesc, daca e ''slabuţ''.. Asta e placuta lui. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 0,18KW ? Ce compresor vrei sa invarti cu ala, unul de jucarie poate. Trebuie motor de 1,5 - 2 - 3 KW pentru compresor. Link spre comentariu
validae Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Cu ăla nici un polizor decent nu poţi face, cel mult ventilator.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Si ii mai trebuie si un condensator de 16 microfarazi, 450v. O masina de gaurit ai mai putea face. Ii pui o mandrina si ii faci un stand. Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 30, 2020 Autor Partajează Postat Martie 30, 2020 Acum 13 ore, validae a spus: Cu ăla nici un polizor decent nu poţi face, cel mult ventilator.. Asta cred ca era gen cum era ala de la dacia veche sa vedem, daca ii pun o elice d'aia mare de plastic ce o iesi... sa bage aer in camera de sablat, sa evacuez praful. Acum 11 ore, 12345 a spus: Si ii mai trebuie si un condensator de 16 microfarazi, 450v. O masina de gaurit ai mai putea face. Ii pui o mandrina si ii faci un stand. Bine bine.. ii pun, dar... unde!! Care's legaturile la fire!! ASTA am intrebat!! Ma gandesc la ceva cu perie de sarma pe ax... Acum 23 ore, modoran a spus: 0,18KW ? Ce compresor vrei sa invarti cu ala, unul de jucarie poate. Trebuie motor de 1,5 - 2 - 3 KW pentru compresor. ...mda... mie mi'a placut ca e vechi... strain.. Link spre comentariu
validae Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Legarea o faci aşa: Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 31, 2020 Autor Partajează Postat Martie 31, 2020 (editat) Aha. Nu conteaza pe care din ele pun piesele, nu? Totusi- observati placa cu firele, sunt 6. Niciunul nu iese din cutie! Dece are 6?! Editat Martie 31, 2020 de shurubel Link spre comentariu
fane Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 (editat) Pai ai schema în fata pina la urma cred ca o sa va curentati sigur în cutia de borne aveți deja cele trei bare legate în triunghi restul e simplu aveți 6fire pentru ca e motor trifazic asta înseamnă trei bobinaje x 2 capete =6 Editat Martie 31, 2020 de fane Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Fiindca ai trei bobine cu cate doua capete.Montarea "pieselor" conteaza doar la sensul de "invartire".Mai clar decat a desenat Validae nu cred ca se poate! Link spre comentariu
shurubel Postat Aprilie 2, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2020 La 31.03.2020 la 21:55, fane a spus: Pai ai schema în fata pina la urma cred ca o sa va curentati sigur în cutia de borne aveți deja cele trei bare legate în triunghi restul e simplu aveți 6fire pentru ca e motor trifazic asta înseamnă trei bobinaje x 2 capete =6 Pai pe el scrie 220v. Deci e monofazic. La 31.03.2020 la 22:05, valangjed a spus: Fiindca ai trei bobine cu cate doua capete.Montarea "pieselor" conteaza doar la sensul de "invartire".Mai clar decat a desenat Validae nu cred ca se poate! Am studiat mai atent poza, asa e. Bun, deci pt inversat semsul ce schimb la fire? Link spre comentariu
fane Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Aveți întrare pe A-și B iar între B si C sint montați condensator ii pentru schimbare sens montam condensator ii între A și B iar întrarea devine B și C 1 Link spre comentariu
shurubel Postat Aprilie 3, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Acum 9 ore, fane a spus: Aveți întrare pe A-și B iar între B si C sint montați condensator ii pentru schimbare sens montam condensator ii între A și B iar întrarea devine B și C Am inteles! Multumesc! De curiozitate- asta ar merge pe 380? Daca da.. ce parametri se schimba, viteza sau putere? Link spre comentariu
fane Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Dacă e ce scrie pe tăblia nu. e pentru 220 și ai și valoarea condensatorului eu nu vad niccaieri scris 380 sau 400 v. Link spre comentariu
shurubel Postat Aprilie 3, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Am inteles! Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum